V Ostrově nad Ohří byla otevřena nová prodejna Kaufland

Ve středu 27. února se slavnostním přestřižením pásky otevřela nová prodejna Kaufland v Ostrově nad Ohří. Provoz nové prodejny zahájil ve středu 27. února v 7 hodin ráno starosta Ostrova nad Ohří Ing. Jan Bureš.

Nová stavba vznikla, podobně jako jiné prodejny Kaufland, s ohledem na životní prostředí. Moderní technologická řešení použitá při výstavbě pomáhají například efektivně snižovat množství CO2 či zpětně získávat teplo rekuperačními jednotkami. Interiér i exteriér osvětluje úsporné LED osvětlení.

V nové prodejně na zákazníky čekají čerstvé pulty v úseku pekárny, lahůdek, masných výrobků a sýrů. Interiér nabídne moderní vybavení, které usnadní a zpříjemní nakupování. Patří mezi něj čtečky pro ověření cen, elektronické etikety v úseku ovoce a zeleniny nebo podlahové vytápění. Ve vnitřních i venkovních prostorách prodejny jsou instalovány digitální informační obrazovky. Pro rychlé odbavení menších nákupů bude sloužit zóna se samoobslužnými pokladnami a k dispozici bude i automat na kávu z čerstvě mletých zrn. Na parkovišti v blízkosti nové prodejny je také k dispozici rychlodobíjecí stanice pro elektromobily.

„Velice nás těší, že můžeme otevřít další moderní prodejnu šitou na míru potřebám našich zákazníků, kteří jsou pro nás na prvním místě. Abychom tuto událost náležitě oslavili, připravili jsme kromě slevových akcí také bohatý doprovodný program s ochutnávkami, hosteskami a hudebním doprovodem. Hostesky budou zákazníkům k dispozici také u nové expresní pokladní zóny, kde jim vše vysvětlí a s nákupem zákazníkům pomohou,“ komentuje otevření nové prodejny Renata Maierl, tisková mluvčí společnosti Kaufland ČR.

Od 27. února se také mění začátek akčního týdne, který se trvale přesouvá z čtvrtka právě na středu.

 

Zdroj: Kaufland Česká republika v.o.s.

Praha, 3. března 2019