35. veletrh BIOFACH již klepe na dveře!

Od 13. do 16. února 2024 se bude v Norimberku na mezinárodním veletrhu biopotravin BIOFACH vše točit kolem bioproduktů, udržitelnosti a inovací v tomto odvětví. Na 2 800 vystavovatelů z celého světa, z toho 200 na souběžně probíhajícím veletrhu přírodní kosmetiky VIVANESS, představí novinky a trendy branže a nabídne setkání celého hodnotového řetězce.

Návštěvníci veletrhu mohou očekávat výměnu znalostí a navazování kontaktů, objevování nových produktů a propagaci bio sektoru. Připraven je bohatý program kongresu BIOFACH a celá řada doprovodných akcí. Letošní hlavní téma zní: „Potraviny pro budoucnost: ženy a udržitelné potravinové systémy“. Nově je na veletrhu společný stánek „International Newcomers & Start-ups“. Další novinkou je setkání pro HoReCa – catering & Gastro. Nebudou chybět ani tradiční speciální přehlídky – Novelty Stand, Experience the World of VEGAN a Experience the World of OLIVE OIL,

  • Zajistěte si místo na jednodenním zájezdu do Norimberku, který se uskuteční ve středu dne 14. února 2024. Podrobné informace včetně přihlášky naleznete na webové stránce lovime.bio v sekci „kalendář akcí“.
  • Vstupenky na veletržní duo si můžete zajistit online, zde: biofach.de/en/visit

Od vystavujících firem můžete získat e-kód k bezplatné registraci. Na webových stránkách zastoupení www.proveletrhy.cz naleznete seznam českých vystavovatelů.

 

Zdroj: PROveletrhy s.r.o.

Praha, 20. ledna 2024