Albert otevřel novou prodejnu v Brně

Obyvatelé novostaveb na brněnské Kociánce to mají do obchodu jenom pár kroků.  Albert totiž otevřel novou prodejnu přímo v jedné z budov. Tento městský supermarket nabízí široký sortiment čerstvých, ale i trvanlivých potravin. Po ránu zákazníci jistě ocení i nabídku obložených baget či kávy s sebou. Nákup pak urychlí samoobslužné pokladny.

Albert pokračuje v modernizacích obchodů a otevírání těch nových. Jedním z posledních je i městský supermarket v nové zástavbě na Kociánce v Brně. Zákazníci ho tak mají přímo u svých domovů. Pro ty, kteří se na nákup vypraví auty, je pak připravena krytá garáž, z níž vyjedou výtahem přímo k prodejně.

Moderní vybavení a čerstvý sortiment

Obchod je menšího formátu, zákazníci tak mají vše při ruce. „Prodejna je krásná, vzdušná s velkým množstvím zdravých produktů. Čerstvé úseky jsou blízko u sebe, stejně jako pekárna a úsek ovoce a zeleniny. Máme čtyři samoobslužné pokladny, které zákazníci vítají, i Fresh Bar, kde se mohou občerstvit chlebíčky a zákusky,“ popisuje Marie Dvořáková, manažerka prodejny. V sekci Zdravě s Albertem si vyberou jak vegetariáni, tak vegani, či lidé s intolerancí lepku či laktózy.

V prodejně nechybí inovace a moderní technologie jako elektronické cenovky, které zjednodušují práci zaměstnanců a šetří papír, či teplotní čidla, která hlídají jakýkoliv výkyv teplot a šetří energii.  Její spotřebu pomáhá snižovat kromě jiného i moderní chladící nábytek.

Zákazníci oceňují moderní vzhled prodejny, uspořádání sortimentu, samoobslužné poklady i Fresh Bar, kde se mohou občerstvit. Nakoupit si zde mohou denně od 7:00 do 21:00.

 

Zdroj: Albert Česká republika, s.r.o.

Praha, 22. září 2022