Albert otevřel novou prodejnu v Milevsku

I letos pokračuje Albert v modernizacích a otevírání nových prodejen ve stejném tempu jako v předchozích letech. Nově otevřený supermarket v Milevsku nahradil původní prodejnu, která stála o několik desítek metrů jinde. Obchod je větší, což se odráží i v sortimentu. Zákazníci zde najdou širokou nabídku čerstvých i trvanlivých potravin, včetně zdravých produktů, tržnici s ovocem a zeleninou či lednici s tapas. Nové chladící zařízení zase šetří energii a snižuje uhlíkovou stopu.

Nový supermarket je umístěný na Písecké ulici v novém nákupním centru. Ve srovnání s původní prodejnou nenastaly změny jenom v novém vybavení, ale i v uspořádání, rozložení regálů a nábytku, aby byl nákup pro zákazníky ještě pohodlnější a příjemnější. Nový obchod je tak mnohem vzdušnější. „Prodejna je celá prosvětlená. Dříve jsme měli vysoké regály a nebyl vidět konec prodejny. Teď jsou regály menší a přehlédnete skoro celou prodejnu,“ popisuje Martina Šandová, manažerka prodejny. K placení slouží tři pokladny a další je k dispozici na info koutku.

Zákazníci můžou vybírat ze širšího sortimentu s důrazem na čerstvost i na produkty podporující zdravý životní styl. Kromě jiného se zvětšil také úsek zeleniny, nechybí ani oddělení Zdravě s Albertem, které nabízí také sortiment pro různá zdravotní omezení či stravovací návyky, ať už jde o produkty bio, veganské či vegetariánské, bez lepku, cukru či laktózy.

Zákazníci mohou vybírat také z tapas, novinky v sortimentu obchodů Albert. Jde o delikatesy mezinárodní kuchyně, které se skvěle hodí pro chvíle společného stolování. Vyzkoušet mohou například humusy, tapenády, sýry nebo oblíbené klobásky fuet či sušená rajčata.

O příjemný a pohodlný nákup zákazníků se v supermarketu stará tým 14 lidí a několika dlouhodobých brigádníků.

 

Zdroj: Albert Česká republika, s.r.o.

Praha, 22. dubna 2022