Aplikace Cvak pro bezhotovostní placení je nově volně dostupná ke stažení v Google Play a App Store

Při představení nového unikátního řešení Cvak na konci ledna jsme vám říkali, že v následujících několika týdnech budeme aplikaci Cvak klientům zpřístupňovat postupně. A to z důvodu, že jsme se kapacitně chtěli připravit na zájem obchodníků a všem věnovat dostatečnou podporu.

Zároveň jsme od obchodníků touto přímou komunikací získávali cenou zpětnou vazbu pro dobu, kdy bude aplikace volně ke stažení ve storech. Tato chvíle nyní nastala. Aplikace Cvak, která přináší unikátní platební řešení pro bezhotovostní placení, je nyní dostupná volně ke stažení na Google Play a App Store.

Jednoduchou registraci do služby provede obchodník přímo v mobilní aplikaci, do několika dní po registraci pak obdrží poštou zdarma takzvanou NFC kartu, plastovou kartu s čipem o velikosti platební karty, přes kterou bude platby přijímat. Ještě doplňuji, že pro své podnikání a příjem plateb přes Cvak může obchodník dál používat bankovní účet, na který je zvyklý, není nutné být klientem Air Bank. Zároveň přes Cvak zaplatí klient jakékoli banky, stačí mít v aplikaci mobilní bankovnictví Air Bank nebo digitalizovanou platební kartu (Google Pay/ Apple Pay).

Více o službě Cvak najdete na našich webových stránkách, včetně odkazů na stažení aplikace  https://www.cvak.cz/

 

Zdroj: Air Bank a.s.

Praha, 14. března 2024