Automatické rozpoznávání zboží: Nová řada chytrých AI vah bTouch METTLER TOLEDO

bTouch AI je nová řada chytrých vah s dotykovou obrazovkou. Kombinuje vážení, automatické rozpoznávání zboží, tisk etiket a pokladnu do jedné váhy a to vše v cenově zajímavé dostupnosti. Tím umožňuje zvýšit efektivitu prodeje, snížit náklady a dosáhnut provozní dokonalosti.

Váha automaticky přesně rozeznává produkty a s podporou funkce vyhledávání PLU (price look-up code) v kombinaci s vysokorychlostní tiskárnou umožňuje okamžité dokončení nákupu. Váha bTouch umí pracovat s různými světelnými podmínkami a její nastavení umožní i přizpůsobení se různým typům balení výrobků. Konstrukce vážící desky z nerezové oceli podporuje čistotu a hygienu potravin.

bTouch nabízí kompletní řešení softwaru pro škálování, software pro umělou inteligenci a software pro správu počítačů pro podporu více aplikací v obchodech. Doplněno o vysoce kvalitní tiskárny, dotykové obrazovky a další komponenty: dostanete stabilní a spolehlivé zařízení s nízkými náklady na údržbu. Doplňky váhy mohou být přidány kdykoli, aktualizace váhy je rychlá a snadná.

Přesné rozpoznávání zboží a historie prodeje podporují snadné a efektivní zaškolení operátorů zařízení. Ti mohou začít pracovat okamžitě, a to i jen s krátkým školením.

Bohatá funkčnost, špičková kvalita a technologie pro budoucnost: bTouch je nová váha pro obchodníky s potravinami, kteří chtějí přejít do výkonnostní třídy pohodlného vážení s dotykovou obrazovkou.

 

Zdroj: Mettler-Toledo, s.r.o.

Praha, 14. května 2023