BILLA otevřela novou prodejnu v Milovicích

Společnost BILLA otevřela novou prodejnu v Armádní ulici v Milovicích. Jedná se již o 36. supermarket BILLA ve Středočeském kraji. Stejně jako v ostatních supermarketech tohoto řetězce, i zde zákazníci naleznou širokou nabídku kvalitních a čerstvých produktů, křupavé pečivo a potraviny od tuzemských výrobců nebo regionální speciality v regálu s označením BILLA Regionálně.

Nová milovická prodejna BILLA se veřejnosti otevřela v úterý 23. července v 7.00 hodin ráno. Zákazníci se mohou těšit na sortiment čerstvých a kvalitních produktů a privátních značek BILLA na prodejní ploše o rozloze přes 900 m2. K pohodlnému nákupu přispěje i 54 prakovacích míst včetně míst pro rodiče s dětmi a hendikepované.

Slavnostního otevření supermarketu BILLA se zúčastnil i starosta města, pan Lukáš Pilc. Slavnostním přestřižením pásky spolu se zástupcem společnosti BILLA, vedoucím prodejen Davidem Kecem, zahájili provoz milovické prodejny.

„Jsme městem, které se dynamicky rozvíjí a stává se tak atraktivním pro stále více občanů. Již dnes je v Milovicích hlášeno přes 12 000 obyvatel. Jak se zvyšuje tento počet, roste také poptávka po adekvátních službách. Proto mě těší, že se dnes rozšiřuje nabídka a možnosti pro naše nákupy přímo tady v Milovicích. A že si naše město vybral vyhlášený řetězec potravin, je pro občany zprávou snad o to lepší. Stávající dva supermarkety tak budou doplněny o další pestrý sortiment produktů. Vyšší zdravá konkurence pak s sebou, věřím, přinese i lepší servis, kratší či žádné fronty u pokladen a kvalitní a čerstvé potraviny. Společnosti BILLA proto přeji spokojené zákazníky a svým sousedům příjemné nakupování a třeba i nové pracovní příležitosti,“ uvedl Lukáš Pilc, starosta Milovic

Nová milovická prodejna bude otevřena od pondělí do soboty od 7.00 do 21.00 hodin, v neděli pak od 8.00 do 21.00 hodin.

„V tomto roce jsme otevřeli už 2. prodejnu BILLA v ČR a zároveň pokračujeme v rozsáhlé rekonstrukci naší stávající sítě. Nepolevujeme tak v našem dlouhodobém úsilí expandovat a podporovat tuzemské výrobce a prezentovat jejich zboží v našich supermarketech. Produkty od regionálních prvovýrobců naleznou zákazníci, tak jak jsou zvyklí, v regálu označeném logem BILLA Regionálně. V sortimentu nechybí rovněž produkty našich vlastních značek, z nichž 6 letos zvítězilo v programu Volba spotřebitelů,“ říká Jaroslaw Szczypka, generální ředitel BILLA ČR.

Výhody pro členy BILLA Bonus Club

Nejstarší a nejúspěšnější věrnostní systém v současnosti registruje přes dva miliony členů a více než 60 % z nich svoji klubovou kartu aktivně využívá nejméně jednou týdně. Také v novém supermarketu v Milovicích získají zákazníci BILLA Bonus Clubu například slevu až 50 % na vybraný běžný sortiment a několikrát ročně také 10% slevu na celý nákup. V neposlední řadě pak členové BILLA Bonus Clubu získávají zdarma svůj oblíbený časopis Gusto.

Bohatý výběr produktů vlastních značek BILLA

Pod značkou BILLA si mohou zákazníci vybrat z vysoce kvalitních potravin za příznivou cenu. Čerstvé maso výhradně z českých chovů zaručuje značka Vocílka. České tradiční ovoce a zeleninu nabízí značka Česká farma. Spořiví zákazníci se mohou spolehnout na produkty značky Clever, saláty, obložené bagety a hotová jídla nabízí BILLA Easy. A značka BILLA Premium zahrnuje špičkové potraviny pro ty největší gurmány.

 

Zdroj: BILLA ČR

Praha, 25. července 2019