Bolt Market povede v ČR Karel Složil

Vedení české pobočky Bolt, první evropské superaplikace slučující služby odvozu autem, sdílené mobility a doručování jídel i potravin, se dočkalo významné posily. Karel Složil (32) nastupuje na pozici Country Managera pro Bolt Market, službu dovozu nákupů potravin a dalšího zboží, která bude za několik dní spuštěna v Praze.

Karel Složil má za sebou více než pět let práce v poradenské společnosti Ernst & Young. Jako seniorní projektový manažer se z Prahy staral o rozsáhlé implementace firemních digitálních řešení po celém světě, a to pro globální hráče především z odvětví e-commerce, automobilového průmyslu a maloobchodu.

„Nová služba Bolt Market je založena na prvotřídních parametrech aplikace Bolt Food a její síti partnerských kurýrů. Uvést ji do provozu přesto představuje obrovskou výzvu, vždyť slibujeme nevídaně rychlé doručení nákupu do pouhé čtvrt hodiny. Karel navíc bude mít na starosti postupné rozšiřování dováženého sortimentu i počtu měst, kde bude Bolt Market k dispozici. Díky svým schopnostem a zkušenostem si však s těmito úkoly poradí víc než dobře,” říká Roman Sysel, šéf Boltu pro střední a východní Evropu.

„Celou svou profesní kariéru jsem vedl extrémně výkonné týmy, takže jsem si zvykl na poměrně vysoký standard. Nicméně tým, do kterého jsem se připojil v Boltu, jak tady v České republice, tak v Estonsku, svou profesionalitou a výkonností převyšuje vše, co jsem dosud zažil. Je to skupina neuvěřitelně inspirativních, zkušených a pracovitých lidí, díky které mám jistotu, že nová služba Bolt Market naplní všechny ty ambiciózní cíle, které nám byly z centrály pro český trh stanoveny. Mou osobní ambicí je pak zamíchat kartami na českém trhu s on-line objednáváním a doručováním potravin. Je pro mě čest obléct zelený dres Boltu a být součástí spuštění této inovativní služby, která má v mých očích v České republice obrovský potenciál,“ uzavírá Karel Složil, novopečený Country Manager pro Bolt Market na českém trhu.

V některých evropských městech je služba Bolt Market již dostupná, jinde se připravuje a hledají se vhodné prostory či kvalifikovaní zaměstnanci.

 

Zdroj: WS Czech

Praha, 19. prosince 2021