Brněnský hypermarket Tesco je otevřený nonstop

Nepřetržitý provoz zahájil brněnský hypermarket Tesco v Králově Poli. Zákazníci si mohou nakoupit podle svých časových možností. Všechny obchody Tesco jsou pravidelně zásobovány čerstvými i trvanlivými potravinami a zásob na skladech je i nadále dostatek.

„Chceme zákazníkům v Brně a okolí umožnit nákup ve kteroukoliv denní či noční dobu. Snížíme tím zároveň větší koncentraci zákazníků v jedem okamžik na prodejně. O noční nákupy je ze strany zákazníků velký zájem a tímto krokem jim pomůže lépe zvládat a rozvrhnout jejich zásobování a překlenout toto obtížné období,“ vysvětluje Patrik Dojčinovič, výkonný ředitel Tesco.

Otevírací doba ostatních obchodů Tesco je standardní a zůstává beze změny.

Zákazníky Tesco vyzývá k  důslednému dodržování základních hygienických návyků a osobní hygieny. Zároveň by měli zachovávat odstup nejméně 2 metry při kontaktu s ostatními osobami v celém prostoru obchodu. V případě nákupu nebaleného pečiva pak vždy používat jednorázové plastové rukavice.  Pro platbu nákupu využívat z hygienických důvodů přednostně bezhotovostní platební styk.

 

Zdroj: Tesco Stores ČR a. s.

Praha, 18. března 2020