Centrum Černý Most spojuje síly s Rekoly

Rekola a Centrum Černý Most zahajují spolupráci. Od 18. dubna si všichni zájemci budou moct prostřednictvím mobilní aplikace půjčit některé z růžových kol umístěných u Centra Černý Most.

Centrum Černý Most_Rekola 1Bicykly navíc disponují košíky, takže jej mohou využít i pro odvoz svého nákupu nebo vyrazit na odpolední piknik, po cyklostezce do klánovického parku. Rekola budou umístěná u západního vchodu do centra v tzv. Kolostavu.

Půjčování rekol je velmi snadné. Zájemci o tuto službu si do svého telefonu stáhnou speciální mobilní aplikaci Rekola (Android a iOS). Zde se zaregistrují a vyberou platební tarif, který jim bude vyhovovat nejvíce (1 199 Kč/rok nebo 32 Kč/hodinu). Součástí aplikace je mimo jiné i mapka pro pohyb Rekol a vyznačená stanoviště, kde bude možné kola zapůjčit či vrátit.

Uživatel v mobilní aplikaci nalezne na mapě polohu nejbližšího rekola, opíše do ní šestimístné číslo z jeho rámu a následně obdrží kód zámku. Odemčené kolo pak rekolista může využívat celou hodinu s možností snadného prodloužení. Po dokončení jízdy lze kolo uzamknout v růžově vyznačené zóně tak, aby jej snadno našel další uživatel.

Zahájení spolupráce Centrum Černý Most doplní tematickou přednáškou. O svých cestách přijdou pohovořit manželé Monika a Jirka Vackovi, vášniví cyklisté, kteří na kole cestují po celém světě. Akce s názvem Patagonie a Antarktida na kolech se uskuteční 18. dubna od 18:00 v multikině CineStar. Moderátorského žezla se chopí Karel Wolf. Vstup je pro členy věrnostního programu zdarma.

 

Zdroj: Unibail-Rodamco

Praha, 18. dubna 2017