Chceme k tobě, Prostějově! Rohlik.cz vyzval občany a plánuje otevřít novou lokalitu

Největší domácí online supermarket je připraven rozvážet nákupy do dalšího českého města. Aktuálně si Rohlik.cz vybral Prostějov. Expanze má však jednu podmínku – od místních občanů sehnat do 20. srpna minimálně 2000 emailových adres.

Hravou formou si tak otestujeme zájem o rozvážení nejčerstvějších potravin v dané lokalitě. Výzvu jsme zveřejnili v úterý na sociálních sítích, ohlas je zatím velký,“ prohlásil Marek Haller, marketingový ředitel Rohlik.cz.

Přední domácí online obchod s potravinami v současné době dováží nákupy na adresy v Praze, Brně, Olomouci, Plzni, Hradci Králové, Pardubicích, Liberci včetně přilehlého okolí těchto větších měst. Novou lokalitou může být již brzy Prostějov. „Každý týden dostáváme prosby od lidí, abychom v jejich městě začali rozvážet nákupy. V Brně a Olomouci se nám daří, tak proč se ještě v této oblasti nerozšířit,“ doplnil Marek Haller.

Podmínkou pro rozvozy v Prostějově je získat 2000 emailových adres od místních obyvatel. Rohlik.cz výzvu zpestřil ještě o speciální akci – každý 100. e-mail obdrží nákup zdarma v hodnotě 1000 korun. „Tím jasně říkáme, že do Prostějova chceme a rádi bychom vyzvali zdejší lidi, aby nám s otevřením pomohli. Věříme, že se nám podaří požadovaný počet e-mailů vybrat,“ dodal Marek Haller, marketingový ředitel Rohlik.cz. Pokud se model výzvy s e-maily osvědčí, plánuje se Rohlik.cz zaměřit také na další města po České republice.

 

Zdroj: Rohlik.cz

Praha, 13. srpna 2019