Crocodille začal v celé republice rozvážet státním institucím a IZS balená jídla

Společnost Crocodille nabízí za zvýhodněnou cenu čerstvé balené pečivo z vlastní pekárny i balená hotová jídla a bagety samosprávám, IZS a všem institucím, které se podílejí na řešení a koordinaci současné krize. Potraviny mohou tyto instituce využít pro své zaměstnance, ale i občany, kteří mají problémy s dostupností potravin. Doručení je možné kdekoliv po celé ČR. Služba cílí především na státní instituce.

Nabídka platí pro veškeré státní instituce, složky integrovaného záchranného systému, nemocnice, samosprávy, krizové štáby a organizace, které pomáhají se zvládnutím současné pandemie. Cílem je zjednodušení a zefektivnění práce těchto složek, aby jejich zaměstnanci a dobrovolníci nemuseli opouštět svá pracoviště nebo dedikovat speciálního člena týmu jen na zásobování. V případě zájmu obcí bude možné zajistit také centrální zásobování všech obecních institucí nebo obyvatel.

Kromě balených baget, sendvičů, panini a wrapů za cenu 29 Kč Crocodille nabízí i hotová jídla za 59 Kč, respektive za 49 Kč v bezmasé variantě. V nabídce je také balené pečivo z vlastní pekárny, které Crocodille zařazuje nově do své nabídky. Zároveň jsou přichystány i tzv. balíčky poslední záchrany obsahující potraviny dodávající energii a vitamíny.

“Tisícovky lidí pracují dnem i nocí, aby všem v republice zabezpečily pohodlí a základní potřeby. Stovky starostů nebo zastupitelů jsou na svých úřadech dlouho do noci, aby pomáhaly svým občanům. To nejmenší, co pro ně teď můžeme udělat, je zavézt jim potraviny – ať už čerstvé nebo balené,” uvádí Levon Ter-Ghazaryan, projektový manažer Crocodille. “Nedokážeme dát celé republice jídlo zdarma, ceny jsme se alespoň pokusili srazit tak nízko, jak to jen jde.”

Crocodille využije vlastní logistiku včetně výrobních kapacit závodu v Žiželicích nad Cidlinou. Instituce mohou objednávat telefonicky na čísle 725 045 303 nebo na emailové adrese firmy@bb.cz minimálně s dvoudenním předstihem. Možná je i opakovaná zavážka po celé ČR. Dopravu nabízí Crocodille zdarma. Na čase rozvážky je možné domluvit se individuálně, problémem tak nebudou ani časné ranní nebo pozdní noční hodiny.

 

Zdroj: Crocodille ČR, spol. s r.o.

Praha, 26. března 2020