Dachser rozšiřuje portfolio služeb pro B2C zásilky

Mezinárodní logistický provider Dachser uvedl na trh nový doručovací produkt – targo on-site fix. Ten umožňuje sjednat pevný termín dodání hned při objednání přeprav sběrnou službou. Je určený pro firemní klientelu, která obsluhuje B2C segment. Nový produkt společnost nabízí v celé Evropě.

Spotřebitelé mají od svých nákupů vysoká očekávání – nakupovat kdekoliv a kdykoliv chtějí a doručit objednané zboží do místa a v čase, který jim vyhovuje. Ve vysoce konkurenčním tržním prostředí mají nejlepší pozici takové retailové společnosti, které posílají zboží mnoha různými prodejními kanály: od kamenných prodejen přes internetové obchody až po mobilní aplikace. Základem takových sofistikovaných vícekanálových prodejních konceptů jsou výkonné dodavatelské řetězce, které se umějí rychle přizpůsobovat. Logistický provider Dachser nyní spustil nový produkt targo on-site fix, který podporuje omnichannel koncepty svých zákazníků a umožňuje naprostou flexibilitu při sjednávání termínů dodání.

Obchodní společnosti a výrobci dnes musejí vyhovět každému požadavku spotřebitelů na doručení. Pro nás jako logistického partnera to znamená, že musíme nepřetržitě rozvíjet služby  a procesy naší sítě a zároveň je doplňovat o jednodušší a rychlejší řešení. Je to součást strategie růstu naší evropské sítě sběrné služby,” říká Alexander Tonn, COO Road Logistics skupiny Dachser.

Zvolením produktu targo on-site fix si mohou zákazníci s obchodníkem v okamžiku nákupu dohodnout pevné datum dodání. Takovým způsobem si mohou nechat doručit zboží například až se vrátí z dovolené nebo v době, kdy nejsou v práci. Taková flexibilita se osvědčuje a také  společnost Dachser těží z jednoduššího plánování a ze skutečnosti, že zboží tráví méně času na pobočce nejblíže místa doručení.

Logistické služby společnosti Dachser jsou určeny firemním zákazníkům, kteří kromě B2B služeb nabízejí také služby pro spotřebitele (B2C). Pro B2C zásilky Dachser nabízí napříč celou Evropou skupinu doručovacích produktů targo on-site, která představuje jasně definované služby a standardy kvality a díky vlastní síti sběrné služby také krátké přepravní časy. Doručovací standardy zahrnují bezplatné doručení s vyzvednutím na chodníku u rozvozového vozidla a doručení na místo použití při manipulaci jednou osobou.

 

Zdroj: Industrion Boutique s.r.o.

Praha, 16. února 2024