DACHSER zorganizoval přepravy největšími nákladními letadly na světě

Mezinárodní týmy divize DACHSER Air & Sea Logistics zorganizovaly přepravy největšími nákladními letadly na světě – Antonov AN-124 a Antonov AN-225. Letadla přepravují pro zákazníka společnosti DACHSER zdravotnický materiál z Číny do Rakouska. Do cílových destinací pak DACHSER rozdistribuuje zboží prostřednictvím své logistické sítě pozemních přeprav.

První Antonov An-225 přistál pozdě večer začátkem prosince na letišti v rakouském Linci. Letadlo zahájilo svůj let o dva dny dříve na letiště Tianjin v Číně. Vzhledem k aktuálním protikovidovým opatřením převzala celý náklad ihned po přistání divize DACHSER European Logistics, naložila ho na 20 nákladních vozidel a zabezpečila další distribuci.  V Linci očekávají z čínských destinací Tianjin a Chengdu přílet ještě dalších sedmi letů s dodávkami zdravotnického materiálu, které zákazníkům rovněž dodá DACHSER European logistics.

Týmová práce a úzká spolupráce

DACHSER těží ze schopností své integrované sítě a může tak nabídnout komplexní řešení z jednoho zdroje. Velké projekty takového rozsahu, jako jsou právě například přepravy největšími nákladními letadly na světě, mohou být realizovány pouze díky koordinované mezinárodní spolupráci mezi divizí pro letecké přepravy a zapojením DACHSER European Logistics.

I v době koronakrize tak DACHSER dokáže svým zákazníkům nabídnout stabilní síť leteckých přeprav a nápaditá inteligentní řešení.

 

Zdroj: Industrion Boutique s.r.o.

Praha, 12. ledna 2022