Den pro bezpečnost a efektivitu v Linde Material Handling

Společnost Linde Material Handling (Linde MH), evropský dodavatel manipulační techniky a skladových řešení, uspořádala ve čtvrtek 18. června na své centrále v Praze Den pro bezpečnost a efektivitu.

Návštěvníkům z řad zákazníků a odborné veřejnosti byly představeny inovace pro bezpečnější provoz manipulační techniky a aktuální trendy v oblasti efektivní interní logistiky. Velký ohlas účastníků vyvolala přednáška odborníka ze Státního úřadu inspekce práce a následující panelová diskuze.

Dne pro bezpečnost a efektivitu se zúčastnilo přes 100 hostů, kteří se blíže seznámili s novinkami v oblasti logistiky a manipulační techniky.

?
Panelová diskuze

K vidění byly například elektrické vozíky na pohon lithium-iontových baterií, Linde MH zde prezentovala nové možnosti k prodloužení životnosti trakčních baterií i reálné úspory vozového parku na stlačený zemní plyn (CNG).

V rámci bloku o bezpečnosti provozu vystoupil Ing. Jiří Kysela, zástupce Státního úřadu inspekce práce, s přednáškou věnující se problematice pohybu osob ve skladech. „Navazující panelová diskuze přinesla řadu zajímavých dotazů, ale i podnětů pro předcházení vzniku rizikových situací a další technologický vývoj,“ říká Ing. Jindřich Kotyza, jednatel a ředitel Linde Material Handling Česká republika s. r. o.

Součástí Dne pro bezpečnost a efektivitu byla zastávka evropské roadshow s elektrickým vysokozdvižným vozíkem o nosnosti až 8 tun a hosté si mohli prohlédnout také logistický vláček Linde Logistic Train – efektivní řešení pro interní logistiku výrobních firem.

 

Zdroj: Linde Material Handling Česká republika s.r.o.

Praha, 19.června 2015