dm značka Profissimo oslaví 25 let limitovanou edicí produktů

Privátní značka dm drogerie Profissimo slaví 25 let na trhu. Právě pro tuto speciální příležitost připravila dm limitovanou edici produktů. Těmi chce oslavit nejen půlkulaté narozeniny své privátní značky, ale také nabídnout zákazníkům ještě více ze sortimentu praktických potřeb pro domácnost.

„První produkty značky Profissimo se v dm drogeriích objevily v roce 1997. Hlavním záměrem dm drogerie při zavádění nové privátní značky bylo nabídnout zákazníkům sortiment, který jim pomůže s praktickým chodem domácnosti i jejím dekorováním. Právě domov je totiž místem, který je pro mnohé symbolem klidu, pohodlí a bezpečí. Jsme rádi, že se nám za pětadvacet let podařilo obohatit portfolio nabízených produktů, kterých nyní prodáváme přes 200. Ty v prodejnách dm a také v dm online shopu doplní výrobky z limitované edice, jako jsou například pečicí formy na dort, nebo silikonové formy na müsli tyčinky.“

Tyto výrobky tak na krátkou chvíli doplní stálou nabídku dm značky Profissimo, do které spadají jak pomůcky na úklid, například hadříky, houbičky, kartáče či odpadkové pytle, tak dekorace do domácnosti, například balónky, svíčky nebo balicí papír. Značka Profissimo dále nabízí i sortiment pro milovníky pečení, kteří ocení nabídku praktických sáčků a fólií, či pečicího papíru a veselých formiček na muffiny. Nechybí také doplňky na grilovací nebo narozeninovou párty v podobě bambusového nádobí a barevných balónků z přírodního kaučuku.

Úklidové prostředky mohou zákazníci dm využít například již tuto sobotu při příležitosti Celosvětového úklidového dne.

 

Zdroj: LESENSKY.CZ s.r.o.

Praha, 14. září 2022