Drogerie ROSSMANN i letos pokračuje v rozšiřování své prodejní sítě

Drogerie ROSSMANN, která v letošním roce slaví 30 let působení na českém trhu, během prvního čtvrtletí 2024 aktivně pokračuje v modernizaci a rozšiřování své prodejní sítě.

Po lednovém otevření pobočky s rekordním počtem výrobků, která sídlí v Praze na Václavském náměstí, a únorovém znovuotevření prodejny v OC Central na Kladně byla pro zákazníky otevřena nová prodejna v Retail Parku Dobrá u Frýdku-Místku. Do konce března ji pak budou následovat další dvě nové prodejny – 13. 3. bude otevřena drogerie ROSSMANN v rámci Orlice Park Shopping v Hradci Králové a 16. 3. nově přibude ROSSMANN v S1 Center ve Slaném.

V nově otevřené prodejně drogerie ROSSMANN v Retail Parku Dobrá u Frýdku-Místku na zákazníky čeká každý den od 8.00 do 20.00 hod. bohatá nabídka drogistického zboží, sezónních produktů nebo velice oblíbených privátních značek, jako je ISANA, Ideenwelt, Babydream, enerBiO a Alterra.

„Letošní rok je pro nás velmi speciální, protože oslavíme 30 let působení na českém trhu. Jsme velmi rádi, že se nám zde nadále daří, a to nejen navyšovat náš tržní podíl, ale řadíme se i mezi jedničky v uvádění produktových novinek na drogistický trh. Jak jsme již avizovali, pro letošní rok plánujeme do otevíraní nových poboček, modernizace a rozšiřování stávajících prodejen rekordní investice a počet našich prodejen by měl překonat počet 200,“ doplňuje Olga Stanley, manažerka komunikace ROSSMANN v České republice.

Spolu s modernizací a případným zvětšováním stávající prodejní plochy jsou do všech nových i zrekonstruovaných prodejen drogerie ROSSMANN instalovány samoobslužné pokladny, které přináší zrychlení a zefektivnění služeb, jakož i zlepšení celkové zákaznické zkušenosti. Samozřejmostí je také bezplatné Wi-Fi připojení.

Kromě nákupu v kamenných prodejnách nabízí drogerie ROSSMANN i možnost nákupu online prostřednictvím aplikace ROSSMANN CLUB. Ta nabízí pohodlné vyhledávání a intuitivní ovládání. Zákazníci mohou využívat mobilní platební funkce, integrovanou zákaznickou podporu a okamžité využití veškerých výhod členství, jakož i speciálních bonusových akcí. Svůj nákup si pak mohou zákazníci nechat dodat domů, zaslat na libovolnou pobočku Zásilkovny, nebo osobně vyzvednout zboží na prodejně již do 60 minut od objednání. Aplikace ROSSMANN CLUB je k dispozici ke stažení zcela zdarma, a to jak pro systém iOS, tak i pro Android.

 

Zdroj: FleishmanHillard

Praha, 9. března 2024