GEFCO s novou šéfkou obchodu

Společnost GEFCO Česká republika v těchto dnech oznámila jmenování Evy Odstrčilíkové (37) do funkce ředitelky obchodu.

Eva Odstrcilikova-3Jejím hlavním cílem pro nadcházející období bude další rozvoj poskytovaných služeb pro stávající i nové klienty, a to s důrazem na diverzifikaci zákaznické základny, a pokračování v posilování významu železniční přepravy zboží.

„Soustředit se budu na rozvíjení vztahů se stávajícími i potenciálními klienty, a na nabídku komplexních služeb. GEFCO musí ještě výrazněji a častěji přicházet s inovativními řešeními a optimalizací dopravy, které umožní klientům soustředit se na jejich vlastní business,“ říká Eva Odstrčilíková ke svému budoucímu působení.

Odstrčilíková působí ve společnosti GEFCO již od roku 2013. Předtím získávala zkušenosti v jiných logistických a dopravních společnostech, v logistické branži se tak pohybuje déle než třináct let. Ve společnosti GEFCO se přitom již delší dobu soustředí na vytváření nových logistických řešení a obchod.

Aktuálním úkolem je pro Evu Odstrčilíkovou další rozvíjení dopravního spojení Česká republika – Turecko. Společnost GEFCO již v tomto regionu dlouhodobě působí a jak ukazují nejnovější čísla, Turecko svým objemem a rozvojem začíná být velmi zajímavým trhem.

 

Zdroj: GEFCO

Praha, 25.června 2015