Kärcher otevřel další dvě vlastní prodejny

Společnost Kärcher, přední výrobce čisticí a úklidové techniky, otevřela další dvě moderní prodejny. Zákazníci je najdou v pražských Štěrboholech a v Jihlavě a mohou si zde potřebnou techniku nejen koupit, ale i zapůjčit. Stejně tak jim je k dispozici školený personál pro odborné poradenství.

Ve všech Kärcher Centrech zákazníci najdou široký výběr čisticích přístrojů, příslušenství a čisticích prostředků pro soukromé i firemní použití. Vhodné řešení zde nalezne jak ten, kdo hledá vysokotlaký čistič či vysavač pro svoji domácnost nebo zahradu, tak i ten, který hledá systémové řešení v oblasti čištění pro svůj podnik či instituci. Odborný personál je připraven poradit a najít individuální řešení z oblasti čištění.  V případě, že zákazník potřebuje doma vyčistit pouze koberec nebo vysát nepořádek po provedených opravách, může si zde potřebný přístroj jednoduše zapůjčit.

„Jsem velice ráda, že se nám daří v ČR rozšiřovat nejenom portfolio našich výrobků a řešení, ale že se nám daří také rozšiřovat počet našich poboček, abychom byli co nejblíže zákazníkům. Nyní máme již 8 vlastních Kärcher Center – v Praze vedle Štěrbohol také v Praze 5, dále pak v Modleticích u Prahy, Kolíně, Mladé Boleslavi, Teplicích, Jihlavě a Brně. Devátou pobočkou je pak Outlet v Praze 5. Již nyní připravujeme další novou prodejnu ve Zlíně, kterou se chystáme otevřít na jaře příštího roku,“ říká Milada Skutilová, jednatelka Kärcher ČR.

 

Zdroj: ASPEN.PR s.r.o.

Praha, 16. listopadu 2021