Kaufland otevřel prodejnu v Jaroměři

Ve čtvrtek 10. prosince 2015 byla otevřena prodejna Kaufland v Jaroměři, v Dolecké ulici.

Otevřením prodejny Kaufland v Jaroměři bylo vytvořeno více než 80 pracovních míst, zaměstnanci pocházejí převážně z tohoto města a nejbližšího okolí. Společnost Kaufland tak znovu potvrzuje, že patří dlouhodobě k největším a nejstabilnějším zaměstnavatelům v ČR. Všichni zaměstnanci prodejny Kaufland v Jaroměři pak mají jediný cíl – postarat se o požadavky zákazníků ohledně služeb a zboží k jejich maximální spokojenosti.

Výhodné ceny a přívětiví zaměstnanci dělají nákup v Kauflandu atraktivním. Početné záruky a služby dokazují, že zákazníci jsou tu naprostým středem pozornosti. Jistě příjemná je i otevírací doba – Kaufland v Jaroměři má otevřeno od pondělí do neděle od 7.00 do 22.00 hodin. Zákazníci mají k dispozici celkem 171 parkovacích míst.

Nabídka prodejny Kaufland v Jaroměři je umístěna na 2 429 m2 prodejní plochy. Zákazníci si budou moci vybírat z celkové nabídky přes 20 000 položek. Sahá od výrobků prodávaných pod vlastními značkami – například K-Classic či nově Exquisit, které za výhodné ceny nabízejí kvalitní produkty, přes značkové zboží až k regionálním produktům. K tomu nabízí Kaufland dovozové zboží stejně jako téměř 200 bioproduktů. Stěžejním bodem nabídky obchodů Kaufland jsou oddělení s čerstvým zbožím, ať už jde o ovoce a zeleninu, mléčné produkty nebo uzeniny, sýry a jiné lahůdky v obslužném pultu, nebo křupavé pečivo rozpékané každou hodinu v pekárně.

Samoobslužné oddělení masa nabízí čerstvé maso pod značkou K-Purland, které je k dostání exkluzivně jen v prodejnách Kaufland. Jde o maso a masové speciality připravené ve vlastním masozávodu v Modleticích u Prahy, kde se zpracovávají jen suroviny od vybraných dodavatelů.

Vedle nabídky potravin nabízí nové nákupní místo cenově výhodné zboží v oddělení domácích potřeb, textilu, elektra, papírnictví či hraček, sezónní výrobky, stejně jako týdně se měnící akční zboží.

Nabídku zboží prodejny Kaufland doplňují i další obchody: pekařství Pekárny a cukrárny Náchod, tabák Valmont, květinářství Florcentrum Foltýnová, vinotéka Brumovín a kadeřnictví 100CZK.

Trvalý úspěch společnosti Kaufland spočívá v důsledné cenové politice. Společnost nakupuje zboží ve velkém množství a za výhodně nízkých podmínek, a výhody pak předává dále svým zákazníkům.  Veškeré zboží však přitom podléhá přísné kontrole kvality.

Za svou práci a přístup k zákazníkům získává společnost Kaufland pravidelně řadu ocenění. Na konferenci Retail Summitu v únoru 2015 obhájila ocenění Obchodník roku i za rok 2014 v kategorii Obchodník s potravinami a stejně tak i ocenění Superbrands. Dále je držitelem ocenění Volba spotřebitelů, Nejdůvěryhodnější značka, Česká chuťovka či European Business Award.

Zdroj: Kaufland

Praha, 15. prosince 2015