Konference Ecommerce Prague pro e-shopy, kterým je Česko malé

První ročník mezinárodní e-commerce konference Ecommerce Prague se uskuteční 8. února 2024. Do středy 10. ledna můžete získat vstupenky za 50 % slevy! Stačí se přihlásit na ecommerceprague.cz.

Konference se zaměří na expanzi českých e-shopů na mezinárodní trhy a představí řadu předních odborníků v oboru z Česka i zahraničí. Od Jerome Poussina z Maison du Monde se dozvíte, jak se dělá omnichannel na mezinárodní úrovni, bývalý CEO Heureky Tomáš Braverman bude mluvit o řízení mezinárodních týmů a uslyšíte také Alexandra Bonvina ze švýcarského fondu investujícího do e-shopů, zakladatele Socialsharks a světově úspěšného e-shopu s doplňky pro gamery MADMONQ Petra Andrýska a zástupce e-shopů Eyerim, Factcool nebo Alensa.

„Venku se hraje úplně jiná hra než tady v Česku a pro úspěch je důležité znát pravidla, ale i cheaty. Jsem nadšený, že Češi umí uvažovat světově a že toho můžu být součástí a ukázat další levely podnikání.,” komentuje Petr Andrýsek, šéf obchodu a inovací v MADMONQ.

Kromě přednášek budou na konferenci probíhat uzavřené debatní skupiny pod vedením odborných mentorů a řízený networking ve večerní atmosféře. Konference bude zakončena afterparty.

Konference Ecommerce Prague je určena primárně pro manažery a majitele e-shopů, kterým je Česko malé, expandují do zahraničí nebo touží po mezinárodním úspěchu.

Konferenci pořádá jednička v tvorbě středních a velkých e-shopů na míru Shopsys a certifikovaný Shopify expert Sounds Good Agency, která od minulého roku patří do skupiny Shopsys Group. „V Česku chybí velkoformátová mezinárodní konference se zahraničními speakery zaměřená na e-commerce a my máme ambici to změnit a v dalších letech přinést konferenci s tisíci účastníky z celé Evropy”, dodává Matěj Kapošváry, CEO Shopsysu.

Ecommerce Prague proběhne ve funkcionalistické budově WPP Campusu, bývalém sídle elektrických podniků, které bylo otevřeno po rekonstrukci v roce 2021 a získalo ocenění stavba roku 2021.

 

Zdroj: ecommerceprague.cz

Praha, 7. ledna 2024