Lekvi Development dokončuje výstavbu nákupního parku v Šumperku

Společnost Lekvi Development, která se zaměřuje na výstavbu a provoz retailových parků v České republice a na Slovensku, dokončuje výstavbu druhé nákupní zóny v Šumperku v Temenické ulici. K rozšířenému Penny Marketu o ploše 1152 m2 přibydou nové retailové obchody ACTION, SINSAY, TRAFICON a drogerie TETA, které dohromady nabídnou dalších 1932 m2 pronajímatelné plochy. Otevření nové nákupní zóny je plánováno na léto tohoto roku.

Nové nákupní centrum v Šumperku se rozkládá na místě bývalé kotelny v Temenické ulici a původní Penny Market o ploše 1152 m2 rozšiřuje o nové prostory k pronájmu. Zákazníci si zde díky tomu budou moci brzy nakoupit široký sortiment oblečení, drogerie, kosmetiky a dalšího spotřebního zboží. Své prostory o celkové velikosti 1932 m2 si v něm totiž pronajímají diskont ACTION, drogerie TETA, oděvní řetězec SINSAY a prodejna TRAFICON.

Nákupní park v Šumperku disponuje navíc velmi dobrou dopravní dostupností. K jeho návštěvě mohou zákazníci využít rozšířené přilehlé parkoviště s kapacitou 118 parkovacích míst nebo městské autobusy číslo 231, 232 a 233, které zastavují v jeho blízkosti přímo v Temenické ulici.

„Češi rádi využívají časovou úsporu, kterou nakupování v retailových parcích přináší. Naším cílem je proto pro ně poskytovat kvalitní a dostupné nákupní možnosti, které jim umožní pohodlné nákupy na jednom místě. Věříme, že právě k tomu nová obchodní zóna v Šumperku přispěje a nabídne zákazníkům další nákupní příležitosti,“ uvedl Andrej Levin, partner ve společnosti Lekvi Development.

Lekvi Development se dlouhodobě zaměřuje na vytváření moderních a funkčních retailových parků, které splňují potřeby současných zákazníků. První zákazníky v pořadí již druhá nákupní zóna v Šumperku přivítá v létě tohoto roku.

 

Zdroj: Crest Communications a.s.

Praha, 10. června 2024