Letos máte již potřetí možnost ochutnat to nejlepší z Portugalska!

Přijměte pozvání na již třetí ročník Festivalu portugalských vín, který se bude konat ve středu 23. 10. 2019 v pražském Hotelu Jalta na Václavském náměstí. Festival pořádá Česko-portugalská obchodní komora, která byla za podpory její excelence paní Manuely Franco, portugalské velvyslankyně v České republice, založena v březnu 2016.

ČPOK již třetím rokem napomáhá rozvoji vzájemného obchodu mezi českými a portugalskými podnikatelskými subjekty a zároveň podporuje také nepodnikatelské subjekty při jejich aktivitách v ČR a v Portugalsku. V rámci svých aktivit a za účelem obchodní i kulturní spolupráce obou těchto zemí pořádá Komora od svého založení každoročně také Festival portugalských vín. Na něm návštěvníci mohou okusit atmosféru a chutě země mořeplavců, která je známá právě vínem, a to jak charakteristickým portským, tak i vynikajícími víny tichými.

Kromě degustace vína pak můžete na festivalu ochutnat další vybrané delikatesy charakteristické pro Portugalsko, například místní kávu, sardinky či tradiční sladké Pastel de Nata.

Cena vstupenky činí 1200 Kč a zahrnuje neomezenou konzumaci všech vystavovaných vzorků. V případě zájmu kontaktujte, prosím, Michala Jekielka na jekielek@czptchamber.eu

 

Zdroj: Česko-portugalská obchodní komora

Praha, 29. září 2019