Lidl letos otevře dalších šest nových prodejen

V pondělí 26. listopadu otevírá Lidl dvě nové prodejny. V Kralupech nad Vltavou půjde o prodejnu nové generace, která nahradila původní prodejnu. V Praze 5 v ulici Bucharova nově najdou zákazníci prodejnu Lidl v prostorách Obchodního centra Bucharova. Díky nové pražské prodejně zvýší počet svých prodejen na 239, ten však ještě letos dále navýší. Do konce tohoto roku jich bude 242.

Do prodejny Lidl v Kralupech nad Vltavou se zákazníci vrací po téměř 6 měsících. Na místě staré prodejny vyrostla prodejna nové generace. Ta je výrazně větší a zákazníkům i zaměstnancům přinese mnoho novinek. Jde například o širší uličky, novou pekárnou, WIFI připojení zdarma či toalety pro veřejnost s prostorem pro přebalování dětí. V Praze v ulici Bucharova je prodejna Lidl součástí obchodního centra. Zákazníci zde najdou veškerý sortiment včetně pekárny v uspořádání podle nového konceptu na prodejní ploše o velikosti 1 100 m2.

Otevření obou prodejen je pro zákazníky spojeno s výhodnými nákupy, a to po dobu prvního týdne po zahájení provozu. Svým nákupem hned v první den otevření pak mohou podpořit dobrou věc. Společnost Lidl totiž daruje z každého nákupu nad 300 Kč uskutečněného v tento den částku 50 Kč. V případě kralupské prodejny bude podpořena místní ZUŠ, nákupy v prodejně Lidl v Praze 5 v ulici Bucharova pomůžou MŠ v ulici Běhounkova.

V nejbližších týdnech Lidl otevře ještě jednu prodejnu nové generace postavenou na místě původní budovy, a to v Praze 10 v ulici v Korytech.

Do konce letošního roku Lidl plánuje otevřít i další úplně nové prodejny, čímž jejich počet přesáhne 240. V Praze 10 se chystá otevření prodejny v komplexu Štěrboholy Retail Park, který vyrostl v ulici Kutnohorská. Finišuje se také se stavbou další pražské prodejny v ulici Vinohradská, která by měla první zákazníky přivítat v lednu 2019.

Lidl staví i mimo Prahu. V průběhu prosince otevře nové prodejny ve Znojmě a v Třebíči. V obou městech půjde o druhou prodejnu Lidl, čímž se obchodní řetězec ještě více přiblíží svým zákazníkům.

V letošním roce již Lidl otevřel prodejny nové generace v Praze 18 v ulici Tupolevova a v Praze 4 v ulici Lhotecká, Hlučíně a Horoměřicích. Nově byly otevřeny prodejny Lidl také v prostorách bývalého Prioru v Plzni a bytovém komplexu Karolína Plazza v pražském Karlíně.

 

Zdroj: Lidl

Praha, 26. listopadu 2018