Lidl nabízí letní stáž pro studenty VŠ

Studenti 3. – 5. ročníků vysokých škol se mohou stát posilou úspěšného řetězce Lidl. Stejně jako v předchozích letech mají možnost přihlásit se na letní stáž, která probíhá v resortu nákupu. Díky tomu budou moci nahlédnout do světa retailu, získají cenné zkušenosti a ti nejlepší se mohou těšit na nabídku stálého zaměstnání.

Během tří měsíců budou studenti úzce spolupracovat s nákupčími odpovědnými za tvorbu sortimentu a poznají různorodou náplň jejich práce. Seznámí se s tím, jak se připravují tematické akce, jak se testuje kvalita prodávaných potravin, eviduje zboží v interních systémech, ale například i jak se připravují reklamní materiály. Zapojí se do celého procesu logistiky zboží od výrobců až do regálů v prodejnách.  Zjistí, že práce v maloobchodě rozhodně není monotónní, a pokud se jim zalíbí, dostanou příležitost zůstat nastálo.

Stáž v resortu nákupu, která probíhá v centrále společnosti v Praze 5 – Stodůlkách, je finančně ohodnocena. Určena je pro studenty 3. – 5. ročníků VŠ, ideálně ekonomického směru, se znalostí němčiny a se zájmem o obchod či marketing. Uzávěrka přihlášek je 10. května 2019. Podrobné informace o stážích zájemci naleznou na kariérních stránkách www.kariera.lidl.cz.

Trainee program pro absolventy vysokých škol                                                                                     

Absolventům všech vysokých škol bez ohledu na studovaný obor dále Lidl nabízí Trainee program zaměřený na pozice v provozu nebo nákupu. Trainee obdrží smlouvu na dobu určitou s aktraktivní  mzdou. Úspěšní absolventi programu získají nabídku na další spolupráci. Podrobné informace o Trainee programu zájemci naleznou opět na kariérních stránkách www.kariera.lidl.cz.

 

Zdroj: Lidl

Praha, 16. dubna 2019