Modernizovaná prodejna dm v Teplicích otevírá své dveře

Společnost dm drogerie markt otevírá v pátek 8. 2. v obchodním centru Galerie Teplice regenerovanou prodejnu. Obchodní centrum disponuje vlastním krytým parkingem, které je snadno dostupné z náměstí Svobody a z ulice Dlouhá a které mohou zákazníci pohodlně využít během svého nákupu.

Prodejna dm v nejmodernějším designu je dostupná sedm dní v týdnu, vždy v čase 9:00 – 21:00. Prodejní plocha rozšířená o 40 m2 přináší zákazníkům oblíbené privátní značky i značkové výrobky, které nabízí produkty zahrnující všechny oblasti péče o zdraví a krásu. S výběrem produktů vždy ochotně poradí milý a vstřícný personál.

Komfort při nákupu zvyšují dm lupy, které zákazníci naleznou na nákupních vozících a které usnadní čtení malých písmen na etiketách výrobků. V prodejně je navíc pro radost dětí a pro klidné nakupování rodičů připravena hrací kostka a houpací koník. Samozřejmostí je možnost občerstvit se vodou zdarma či bezplatné wi-fi připojení, a to až na dvě hodiny denně zdarma. K dispozici je také zákaznické WC.

 

Zdroj: dm drogerie markt

Praha, 8. února 2019