MŠ Štěchovická v Praze 10 získala od Lidlu 87 100 korun

Mateřská školka Štěchovická v Praze 10 obdržela vítaný dárek. Díky nákupům během prvního dne otevření prodejny nové generace v Praze v ulici V Korytech získala od společnosti Lidl 87 100 korun. Za tuto částku pořídí herní prvky na školní zahradu.

Nákupy v nové prodejně Lidl v Praze 10 v ulici V Korytech mohli zákazníci 1. prosince využít pro dobrou věc. Z každého nákupu nad 300 Kč uskutečněného v tento den totiž společnost Lidl věnovala 50 Kč ve prospěch místní mateřské školky. Zástupci školky, Úřadu městské části Praha 10 společně se žáky a jejich rodiči se tak 5. března mohli radovat z částky 87 100 Kč. Za darované peníze školka nakoupí herní prvky na školní zahradu.

 „Pro nás je podpora této mateřské školky především radost, protože víme, že věnované peníze najdou dobré využití. Zásluhu na této vysoké částce mají ale především obyvatelé Prahy 10, kteří na otevření prodejny dorazili v hojném počtu, a za to jim moc děkujeme,” okomentovala darovanou částku mluvčí společnosti Lidl Zuzana Holá.

 

Zdroj: Společnost Lidl

Praha, 10. března 2019