Nová prodejna ASKO – NÁBYTEK v Havířově se otevře již 29. května

Přípravy k otevření nové prodejny ASKO – NÁBYTEK jsou v plném proudu. Havířovská pobočka oblíbeného prodejce nábytku se otevře již 29. května a svým zákazníkům nabídne na jednom místě inspiraci pro krásné bydlení, ale i profesionální služby a poradenství ohledně vybavení domácnosti.

„Nejnovější pobočka ASKO – NÁBYTEK představuje zcela nový koncept prodejen, a zákazníci se tak mohou těšit na nákupy v moderním a vzdušném prostředí na ploše 5 583 m2. Co však zůstává, jsou naše špičkové služby a také poradenství včetně plánování nábytku na míru,“ upozorňuje na benefity Andrea Štěpánová, marketingová ředitelka ASKO – NÁBYTEK s tím, že pro bezpečné nákupy budou zaměstnanci denně testování a všechna aktuální opatření budou pečlivě dodržována.

V nejnovější prodejně zákazníci naleznou velké množství inspirace a tipů pro lepší a pohodlnější bydlení. Na své si přijdou jak ti, kteří přesně vědí, čím chtějí svůj domov vylepšit, tak i ti, kteří to pravé teprve hledají. Zejména jim se budou hodit nápady a triky odborníků na prodejnách, kteří poradí, jak zařídit interiér a na co se při tom zaměřit. Pomohou jim naplánovat vše krok za krokem, a to do posledního detailu.

V den otevření, tedy 29. května, se mohou zákazníci těšit nejen na příjemné slevové akce, ale také na doprovodný program. „Mezi slevami na vybraný nábytek to bude například 50% sleva na plánované kuchyně a jejich doprava a montáž zdarma, 20% sleva na veškeré bytové doplňky nebo doprava zdarma do vzdálenosti 50 km od prodejny při nákupu nad 10 000 Kč,“ upozorňuje marketingová ředitelka s tím, že samozřejmostí je i oblíbené kolo štěstí s lákavými výhrami v podobě poukázek a slev na další nákup, ale i hudební reprodukce Radia Kiss.

Největší kuchyňské studio ASKO – NÁBYTEK v České republice

„Na základě potřeb našich zákazníků neustále rozšiřujeme portfolio služeb, takže jim rádi nejen poradíme, ale také nábytek naplánujeme, smontujeme a dovezeme. Nová pobočka bude navíc disponovat největším kuchyňským studiem ASKO – NÁBYTEK v České republice,“ popisuje Andrea Štěpánová. Zákazníci kuchyňského studia budou moct využít služeb odborníků, kteří pomohou s plánovaním kuchyně i s jejím zařizováním. Pro snadnou představu zdarma vytvoří 3D model nové kuchyně, a pokud se zákazníci rozhodnou pro její koupi, zkušení pracovníci jim následně přímo doma zkontrolují všechny rozměry. Po objednání kuchyně ji pak zdarma dovezou a na místě smontují.

Díky novému konceptu se zákazníci v prodejně snadno zorientují a najdou nábytek i vybavení pro všechny oblasti bydlení. „Naší silnou stránkou jsou sedací soupravy, vybavení ložnic i kuchyní. Oblíbené produkty z těchto kategorií budou v nové prodejně k prohlédnutí a rovnou také k zakoupení, samozřejmostí je i u sedacích souprav a ložnic plánování nábytku na míru,“ upozorňuje na šíři služeb marketingová ředitelka a dodává, že zákazníci zde naleznou také širokou škálu doplňků do domácnosti. Z nabídky bytového textilu, dekoračních polštářků, zrcadel, obrazů, svíček či doplňků pro stolování, které vdechnou domácnosti nový život, si vyberou i ti nejnáročnější.

Zákazníkům blíž

Výstavba pobočky v Havířově byla plánovaná již delší dobu. „Naším hlavním cílem bylo přiblížit naše služby zákazníkům na severní Moravě, kteří si svými ohlasy o prodejnu vlastně řekli. Lokalitu jsme proto vybírali s ohledem na to, aby byla dostupná i obyvatelům z odlehlejších koutů. Ať budou přijíždět z Frýdku-Místku, Třince, Jablunkova či z Karviné – všichni to k nám budou mít doslova za rohem,“ vysvětluje Andrea Štěpánová s tím, že i v budoucnu budou plánovat otevření nových poboček tak, aby byli zákazníkům co nejblíž.

 

Zdroj: ASKO – NÁBYTEK

Praha, 25. května 2021