Novým finančním ředitelem MAKRO ČR byl jmenován Jens Schumacher

Finančním ředitelem velkoobchodu MAKRO Cash & Carry ČR se stal k 1. listopadu 2020 Jens Schumacher, který dosud působil na stejném postu v Holandsku.

Jens Schumacher zahájil svou kariéru na německé centrále velkoobchodní společnosti METRO GROUP v listopadu 2002 a to v oddělení Data Processing. V lednu 2006 se pak přesunul do Nizozemska, kde několik let zastával různé vedoucí pozice, včetně vedoucího oddělení controllingu. V roce 2012 byl jmenován zástupcem finančního ředitele v METRO Cash & Carry Rusko. Další pracovní zkušenosti získal na německé centrále společnosti, kde byl, jako Value Creation Director, odpovědný současnému provoznímu řediteli Rafaelu Gassetovi. V posledních dvou letech zastával post finančního ředitele v MAKRO Cash & Carry Holandsko.

Amal Kannane, která jako finanční ředitelka MAKRO Cash & Carry Česká republika a METRO Cash & Carry Slovensko pracovala od listopadu 2018, se k 1. listopadu 2020 přesunula na pozici Director Offer Methods & Process v týmu Global Procurement velkoobchodní společnosti METRO GROUP.

 

Zdroj: FleishmanHillard

Praha, 27. listopadu 2020