Obchodníky ve Visionu nově vede Martin Netolický

Obchodním ředitelem české softwarové společnosti Vision Praha s.r.o. byl letos na podzim jmenován Martin Netolický. Cílem jeho nové mise je posílení obchodního týmu, systematizace jeho vzdělávání a zvýšení motivace. Změny by měly vést k novým akvizicím a intenzivnější spolupráci s klienty a partnery.

Martin Netolický pracoval ve Vision Praha od roku 2017 na pozici projektového manažera a vedoucího týmu konzultantů Vision ERP pro Čechy. Martin má zkušenosti s obchodem z vlastní firmy zaměřené na implementace a podporu informačního systému Microsoft Dynamics, věnoval se také projektovému řízení a implementacím. Zkušenosti s firemními procesy získal při vedení rodinné strojírenské firmy. Před nástupem do Visionu pracoval jako hlavní lektor společnosti zaměřené na školení projektového řízení, měkkých dovedností a koučink.

„Od nástupu do společnosti Vision Praha jsem svědkem pozvolných změn, kterými firma v posledních několika letech prochází. Z firmy rodinného typu, která vznikla na začátku 90. let, se mění v sebevědomého hráče na českém a slovenském trhu s ERP systémy. Posiluje marketingovou komunikaci, inovuje produkt a mění také organizační strukturu tak, aby navýšila své kapacity a mohla vyjít vstříc všem svým zákazníkům. Jsem rád, že jsem součástí organizačních změn, které s tím souvisí, a budu se tak moci podílet na nové strategii, zejména v obchodu a marketingu,“ řekl ke svému nástupu na novou pozici Martin Netolický.

Společnost Vision Praha se zabývá vývojem a implementací informačních (ERP) systémů pro firmy. Na českém a slovenském trhu působí již 28 let a její software Vision ERP využívají stovky firem z nejrůznějších oborů. Výhodou jsou zkušení a erudovaní odborníci, kteří navrhnou a implementují nejvhodnější řešení pro každou firmu.

Software Vision ERP je určen především pro řízení středních a větších firem nebo pro menší společnosti s potenciálem (a vizí) budoucího růstu. Spolehlivý software Vision ERP pokrývá většinu firemních agend od účetnictví, sklady, výrobu, obchod a CRM až po spisovou službu a různé speciální funkce.

 

Zdroj: Vision Praha s. r. o.

Praha, 13. listopadu 2019