Penny míří do Kolína

PENNY pokračuje v expanzi a otevírá v Kolíně další novou prodejnu s červenožlutým logem. Druhá nová prodejna letošního roku vyrostla na ulici Ovčárecká v severní čtvrti Zálabí, kde se lidé po letech dočkali prodejny tohoto typu.

Nová prodejna PENNY s prodejní plochou 831 m2 vyrostla na volném prostranství nedaleko čerpací stanice. Zákazníkům nabídne 50 parkovacích míst.

„Víme, že obyvatelé Zálabí dlouhé roky toužili po obchodu tohoto typu, když museli dojíždět za nákupy do vzdálené průmyslové zóny. Proto jsme rádi, že právě my jim můžeme nabídnout naše služby. Že si budou moci nakoupit a potkávat se v nejmodernějším příjemném prostředí, které naše prodejny nabízí. Tak, jak to u našich nejnovějších prodejen je zvykem, nabízíme větší prodejní plochu, prostornější i vzdušnější interiér a maximální komfort a bezpečí. Standardem je u nás plně zakryté pečivo, zvyšující hygienu jeho prodeje, nebo na širší prostornější uličky. A i tady lidem nabídneme bohatou nabídku českých produktů za ty nejvýhodnější ceny,“ řekl při otevření nové prodejny Mathias Mentrop, jednatel PENNY. Otevírací doba nové prodejny bude každý den od 7 do 21 hodin.

V Kolíně – Zálabí PENNY otevřelo v letošním roce svoji druhou novou prodejnu. V závěru loňského roku se z nich mohli radovat obyvatelé v Praze Ládví, ve Zlíně nebo Karviné. V roce 2022 plánuje PENNY otevřít celkem 15 nových prodejen, například v Děčíně nebo Českém Krumlově.

 

Zdroj: Penny Market s.r.o.

Praha, 5. března 2022