Penny otevřelo na pankráci 37. Pražskou prodejnu

Nová prodejna PENNY Vyšehrad v pražské ulici Na Pankráci je už 37. prodejnou tohoto diskontního řetězce na území našeho hlavního města. Do konce roku se pak mohou Pražané těšit na další dvě nové prodejny, a to na Smíchovském nádraží a na Kubánském náměstí.

V blízkosti Vyšehradu nedaleko Kongresového centra otevřelo PENNY další novou prodejnu v hlavním městě České republiky. V tomto případě se jedná o atypickou prodejnu s prodejní plochou bezmála 800 m2, která byla vestavěna do dvou pater kancelářské budovy v ulici Na Pankráci.

„Postupně zaplňujeme bílá místa na mapě České republika, protože naším cílem je být lidem blíž. Platí to i pro obyvatele našeho hlavního města. Nedávno jsme otevřeli unikátní prodejnu v rámci projektu Nová Waltrovka v Radlicích, nyní otevíráme prodejnu Vyšehrad a do konce roku plánujeme další dvě, a to v prostorách Smíchovského nádraží a na Kubánském náměstí. Přiblížíme se tak hranici 40 prodejen na území hlavního města,“ říká k nově otevřené prodejně Pavol Bucko, vedoucí expanze PENNY a dodává. „Zejména v Praze je pro nás každá nová prodejna výzvou, protože se jedná o atypické prodejny, kdy musíme často při jejich navrhování pracovat s předem daným prostorem a chceme respektovat okolní architekturu a atmosféru místa. Věřím, že se nám to daří, a že naši zákazníci se i v této nové prodejně budou cítit jako doma a ve známém příjemném prostředí. Současně jim i tady nabídneme vše, co od nás očekávají, a věřím, že oproti konkurenci i něco navíc. Určitě to jsou naše originální produkty, které jinde nekoupí, a všechno pak za nejvýhodnější ceny na trhu.“

Pro zákazníky jsou v novém PENNY Vyšehrad připraveny pro rychlejší nákup kromě tří klasických pokladen také tři samoobslužné pokladny. Otevřeno bude každý den od 7 do 21 hodin.

PENNY v letošním roce pokračuje v plánované expanzi a do jeho konce připravuje otevření dalších obchodů například v přerovském Koloseu, v Praze na Smíchově a ve Vršovicích nebo ve Ždírci nad Doubravou, kde v těchto týdnech roste po Skutči na Chrudimsku další celodřevěná ekologická prodejna PENNY. Na konci října rovněž zahájilo výstavbu na místě požárem zničené prodejny v Chodově na Karlovarsku.

 

Zdroj: Penny Market s.r.o.

Praha, 13. listopadu 2023