Plant-Powered Perspectives: Třetí ročník největší byznysové konference o rostlinné kuchyni se blíží

V pondělí 10. 10. 2022 pořádá projekt Rostlinně už třetí pokračování největší byznysové konference o trendu rostlinné kuchyně u nás. Letos se konference Plant-Powered Perspectives uskuteční v prostorách Spojka Events v pražském Karlíně. Událost tak zažije svou offline premiéru, předchozí ročníky probíhaly kvůli pandemii koronaviru v online prostředí.

Jaké jsou nejnovější trendy v oblasti rostlinné kuchyně? Jaké inovace se chystají? A jakou budoucnost čekají rostlinné alternativy (nejen) na českém trhu?

Na tyto otázky odpoví zlatý hřeb konference – panelové diskuze mezi zástupci firem Emco (tradiční česká firma rozšiřující své portfolio o rostlinné alternativy masa a sýru), Bel (tradiční mlékárenská firma, která se zavázala, že polovina jejího sortimentu bude rostlinná a pracuje na tom skrz značku Nurishh) a Violife (firma udávající trendy a věnující se rostlinným sýrům od samého počátku).

Kromě diskuze se ale můžete těšit i na neméně zajímavé přednášky:

  • Robin Simsa z Revo Foods prozradí, jak se vyrábí rostlinný losos na 3D tiskárně
  • Zbyněk Haindl povypráví příběh rostlinného tuňáka značky Garden Gourmet
  • Nechat se inspirovat budete moct i přednáškou Evy Dubinské z tradiční české společnosti Semix, která vyváží své zdravé produkty do 35 zemí světa.
  • A v neposlední řadě vás nemine ani zajímavá panelová diskuze o zařazení rostlinné nabídky v koncepčně odlišných restauracích za účasti Denisy Michnové (Minirestaurace u Denči), Ondřeje Panoše (šéfkuchař Spojka Karlín) a Filipa Sajlera (CEO společností Perfect Canteen & Perfect Catering).

 

Vstupenky je možné zakoupit ZDE.

 

O bohaté rostlinné občerstvení se postará Perfect Catering by Filip Sajler.

Přednášky zahraničních hostů bude možné poslouchat v originále i přetlumočené do češtiny.

Program začíná v 9 hodin a končit bude krátce po 17.

 

Zdroj: Rostlinně

Praha, 26. září 2022