Pozvánka na digitální BIOFACH

Digitální veletržní duo BIOFACH eSPECIAL a VIVANESS eSPECIAL nabídne v únoru tři dny plné novinek, trendů a odborných informací z bio světa.

Na vystavovatele i účastníky digitálního veletrhu bio potravin BIOFACH eSPECIAL a souběžně probíhajícího veletrhu přírodní kosmetiky VIVANESS eSPECIAL čekají od 17. do 19. 2. 2021 firemní a produktové prezentace, předávání znalostí, matchmaking, networking, videohovory, chaty a především nové obchodní kontakty.

Na veletrhy je přihlášeno již přes 1300 vystavovatelů z celého světa, z toho 18 zástupců z České republiky.

Každý návštěvník si má možnost sestavit individuální veletržní program, domluvit si schůzky, video hovory nebo se účastnit doprovodného kongresu. Platforma bude otevřena již od 9. února, a tak je již s týdenním předstihem možné vyhledávat kontakty, seznámit se s doprovodným programem, komunikovat s vystavovateli z celého světa a zaplnit si veletržní kalendář. Permanentní vstupenku si mají zájemci možnost zakoupit rychle a pohodlně přímo na stránkách veletrhu www.biofach.de/en/participants/tickets/ticketshop

Po přihlášení je pro vstup do platformy nutné projít takzvaným procesem onboardingu, který provede každého účastníka krátkým dotazníkem. Díky jednoduchému vyhledávání a nabídce systém doporučí následně zcela individuálně nejvhodnější obchodní kontakty.

 

Zdroj: PROveletrhy

Praha, 7. února 2021