Před svátky stoupá zájem o slevové akce v sousedních zemích

Spotřebitelé s blížícími se svátky mnohem častěji vyhledávají slevové nabídky i ze sousedních zemí. Na tuto poptávku reaguje nákupní rádce Kupi.cz, který nově uveřejňuje také zahraniční letáky z lokalit blízkých hranic republiky v podobě, na kterou jsou uživatelé zvyklí. Cílem je usnadnit tuzemským spotřebitelům plánování oblíbených svátečních nákupů.

Nákupní rádce Kupi.cz, který přináší informace o nejvýhodnějších nabídkách z oblasti potravin, drogerie, ale například i elektroniky nebo sportovního vybavení, nově zveřejňuje zahraniční letáky ze sousedních zemí přímo na stránce Kupi.cz v sekci „Zahraniční letáky“. Nechybí německé, polské, rakouské a slovenské slevové akce, díky čemuž nemusí uživatelé navštěvovat zahraniční mutace nákupního rádce. Přímo na Kupi.cz totiž najdou akční letáky oblíbených zahraničních řetězců v českém jazyce, a to jak na počítači, tak i v mobilu.  

Vánoce jsou pro příhraniční obchody velkou příležitostí získat české zákazníky

Češi o svátcích podle Petra Miklíka, analytika retailových cen Kupi.cz, často navštěvují zahraniční vánoční trhy a během prohlídky sousední země se rádi zastaví i v nákupních řetězcích pořídit běžné potraviny a spotřební zboží. Zájem o nákupy v zahraničí podle něj stoupá, přičemž největší poptávka ze strany Čechů je po slevových akcích v Německu a v Polsku.

Čeští zákazníci si mohou nyní na Kupi.cz velmi rychle porovnat, zda se jim vyplatí nakupovat v našich obchodech, nebo zajet pár kilometrů za hranice. Tyto typy nákupů jsou obzvlášť oblíbené zejména v období svátků a povánočních výprodejů. Proto také vylepšení spouštíme právě v této době,“ uzavírá Miklík.

 

Zdroj: Kupi.cz

Praha, 12. prosince 2019