Připravuje se další ročník veletrhu World of Material Handling

Společnost Linde Material Handling (Linde MH), přední evropský dodavatel manipulační techniky a skladových řešení, pořádá další ročník veletrhu World of Material Handling (WOMH), který se uskuteční po dobu několika týdnů v květnu 2016 ve Frankfurtu nad Mohanem. Návštěvníkům akce budou představeny novinky a trendy z oblasti interní logistiky.

Linde_MH_World of material handligLinde MH způsobila v květnu 2014 mezi svými zákazníky rozruch akcí nazvanou „World of Material Handling“, jíž se zúčastnilo přibližně 6 000 návštěvníků z více než 40 zemí. Proto se Linde MH rozhodla uvést tento úspěšný formát znovu, tentokrát se zaměřením na narůstající propojování, digitalizaci a automatizaci interní logistiky. Návštěvníci WOMH 2016 budou moci objevit a vyzkoušet si výhody představených produktů a služeb, a to nejenom společnosti Linde MH, ale také řady partnerských společností, které v rámci WOMH budou svá řešení prezentovat.

Christophe Lautray, obchodní ředitel Linde Material Handling, je přesvědčen, že koncept akce je ideální pro uspokojení potřeb zákazníků a získání komplexních informací. „Velmi pozitivní ohlasy od tuzemských i zahraničních návštěvníků WOMH 2014 utvrdily naše rozhodnutí držet se stejného formátu,“ říká Christophe Lautray, a dodává, „v dalším ročníku chceme našim návštěvníkům ukázat, jaké produkty a služby jsme zavedli v rámci tzv. ‚inteligentní logistiky‘ a jakým směrem by se mohla rozvíjet v budoucnu. Nabízíme jim možnost získat přehled o tom, co bude hrát v této oblasti důležitou roli.“

 

Zdroj: Linde Material Handling Česká republika s.r.o.

Praha, 16. prosince 2015