Řeznictví Novák má nový e-shop

Specializovaný e-shop www.masonovak.cz vznikl proto, aby si na něm mohli zákazníci snadno objednat ze široké nabídky masa a uzenin, kterou znají z kamenných prodejen Novák – řezník a uzenář. Své objednávky si pak mohou vyzvednout na pražských pobočkách Novák nebo si je nechat doručit rozvozovým autem.

Po zřízení výdejních míst, která se osvědčila během pandemie, se společnost Novák – řezník a uzenář rozhodla spustit vlastní e-shop. V době zvýšené poptávky o nakupování online jde o logický krok, který odpovídá na aktuální poptávku a zároveň pomáhá naplňovat rostoucí potenciál v online prodeji specializovaných potravin. Největším benefitem e-shopu je, že si v rámci objednávky zákazníci mohou nechat zakrojit maso na míru stejně, jako kdyby v prodejně stáli přímo u pultu.

České a čerstvé

„Naší snahou je umožnit zákazníkům přes e-shop objednávat opravdu čerstvé maso z vlastní vyhlášené řeznické výroby. Orientujeme se hlavně na nejžádanější sortiment jako vepřové, hovězí a drůbeží maso. Současně u nás zákazníci seženou široký sortiment vlastních uzenářských výrobků, které doplňujeme o zboží od ověřených lokálních dodavatelů. Rádi bychom zákazníkům nabídli také sezónní hity, jako jsou masa i uzeniny na gril a zabijačkové speciality nebo čím dál populárnější zvěřina, o kterých z minulosti víme, že je po nich vysoká poptávka. Navíc umíme reagovat i na individuální potřeby zákazníků a zajistit pro ně celé sele, kýtu nebo plec přímo na gril,“ uvádí Soňa Balan, která se stará o dobrou pověst značky společnosti Novák – řezník a uzenář.

Vyzvednutí i doručení až domů

Pokud si zákazník vyzvedává objednávku na prodejně, tak je nachystaná tak, aby prostoj mezi zabalením a vyzvednutím byl co nejkratší. Díky zázemí prodejen si zákazník může být jistý, že dostává stejně čerstvé zboží, jako kdyby si ho objednal přímo z pultu. V případě objednání rozvozu je postup velmi podobný, a to díky tomu, že Novák – řezník a uzenář má vlastní rozvozové auto a kurýra. V současné době je možné objednávky vyzvedávat na pražských pobočkách Novák – řezník a uzenář (konkrétně v Praze 7, 9 a 10). Závoz je v současnosti možný pouze pro oblast Prahy, což by se už brzy mělo změnit. „Rádi bychom v co nejkratší době rozšířili zaváženou oblast, abychom byli dostupnější pro více zákazníků,“ vysvětluje Balan.

 

Zdroj: senseZOOM

Praha, 1. února 2022