ROSSMANN otevřel novou pobočku v Praze Ládví

Zákazníci v Praze mohou navštívit novou prodejnu ROSSMANN, která se pro ně slavnostně otevřela 27. února ve zrekonstruovaném obchodním domě Ládví. Pobočka je postavena dle zcela nového obchodního konceptu, který klade důraz na moderní nákupní prostory a také rozšířenou nabídku sortimentu.

Drogerie ROSSMANN tento rok slaví 25 let na českém trhu a v tuzemsku otevře na desítku nových prodejen. Zároveň se 30 poboček ve všech regionech dočká celkové proměny.

Pražská prodejna v obchodním domě Ládví je první nově otevřenou prodejnou ROSSMANN v tomto roce. Při její realizaci byl pro nás nejdůležitější příjemný zákaznický zážitek. Velký důraz jsme kladli na čistý a vzdušný interiér, který je doplněn přehlednou sortimentní navigací. Naše společnost letos slaví čtvrtstoletí od vstupu na český trh a otevření prodejny v pražském Ládví začínáme řadu nově otvíraných prodejen, kterých se zákazníci dočkají ve všech koutech naší republiky,“ vysvětluje Olga Stanley, manažerka komunikace ROSSMANN.

Nová pobočka o prodejní ploše téměř 250 m2 se nachází přímo u stanice metra Ládví v nově zrekonstruovaném obchodním domě. Prodejna se pyšní moderně pojatou vstupní zónou či chytrými dekostojany, díky kterým se zákazníci rychle dozvědí o nejnovějších slevách a speciálních akcích. Kromě moderních prostor se mohou nakupující také těšit na rozšířenou nabídku sortimentu. „Velkou pozornost jsme věnovali širokému výběru drogistických produktů, kde má své zastoupení jak dekorativní kosmetika, tak i například prostředky pro péči
o domácnost.
Zaměřili jsme se také na zdravou výživu či péči o domácí mazlíčky,“ doplňuje Olga Stanley.

Pražská pobočka sítě drogerie ROSSMANN se stala již 24. prodejnou v hlavním městě. Novou prodejnu ROSSMANN mohou zákazníci navštívit na adrese Střelničná 1660, 182 00 Praha 8. Otevírací doba je od pondělí do soboty od 08:00 do 19:00 hod.

 

Zdroj: ROSSMANN

Praha, 5. března 2019