Roste zájem o krmiva bez obilovin

Česká republika se řadí mezi „velmoci“ v chovu domácích mazlíčků. Jedno nebo více domácích mazlíčků chová podle statistik zhruba polovina českých domácností, přičemž psů u nás žijí téměř dva milióny a koček zhruba milión. Statistiky rovněž poukazují na rostoucí výdaje, které majitelé vynakládají na péči o své domácí mazlíčky, stejně tak jako na fakt, že tato péče je stále sofistikovanější.

To souvisí mj. i s rostoucím výskytem alergií u zvířat,  průzkumy uvádí, že na určitou složku v krmivu je alergické každé sedmé zvíře. Právě obiloviny představují jeden z velmi častých zdrojů alergických reakcí.

Tzv. grain free krmiva se proto těší stále větší oblibě. Jedná se o krmiva, u nichž byly v rámci rostlinné složky obilné suroviny nahrazeny jinou alternativou, velmi často bramborami případně hrachovým proteinem.

Receptury krmiv thePet+ díky svému grain free složení eliminují rizika potenciálních alergických reakcí. Holistická krmiva thePet+ poskytují zvířatům základní živiny, vitamíny, minerální látky a mnoho dalších nezbytných složek, které napomáhají stimulovat obranné funkce organismu a zabezpečují tak preventivní výživu zvířat. Zároveň neobsahují GMO, umělá ochucovadla ani barviva. Jsou vyráběna v ­České republice, z nejlepších surovin a ­v ­superprémiové kvalitě. V nabídce najdete 4 druhy krmiv pro psy a 2 druhy krmiv pro kočky.

Více informací o nové značce thePet+ a jejích produktech pro psy a kočky se dozvíte na www.thepetplus.cz.

 

Zdroj: thePet+

Praha, 16. června 2019