Samsung rozšiřuje obsah na svých smart televizorech o další zajímavou aplikaci – Mall.TV

Společnost Samsung Electronics oznámila, že oblíbená aplikace MALL.TV je nově k dispozici ve všech jejích chytrých televizorech vyrobených v roce 2015 a v nejnovějších. Majitelé televizorů Samsung v Čechách a na Slovensku tak mají na výběr další zajímavý obsah, který je možné sledovat zcela zdarma. MALL.TV rozšiřuje širokou nabídku aplikací v Samsung Smart TV, které poskytují obsah, jako jsou Netflix, Apple TV, HBO GO či Google Play.

Aplikace MALL.TV má ve své nabídce filmy i vlastní tvorbu. Obsah je rozdělen do kategorií jako jsou Filmy, Zábava, Populárně-naučné, Vaření a jídlo, Inspirace a Seriály. Zajímavostí je i Slow TV a vysílání živě, v jehož rámci je možné si prohlédnout krátké relace vlastní tvorby vysílané živě nebo sledovat jednu z kamer umístěných například na lodi na Vltavě nebo na Lomnickém štítu.

Nabídka aplikací a celkově možnost sledovat multimediální obsah ve smart televizorech Samsung je jedna z nejširších, prokazatelně nejvíce IPTV aplikací najdete pouze v Samsung Smart TV, ať už je to Skylink Live TV, Kuki, Lepší.TV, Sledovani.TV, nebo desítka lokálních IPTV, které můžete získat ke svému internetovému připojení. S dálkovým ovladačem One Remote tak máte pod kontrolou všechna připojená zařízení a veškerý obsah.

 

Zdroj: Ogilvy

Praha, 28. června 2019