Společnost Kaufland se stala držitelem ocenění Ambasador kvality

Společnost Kaufland navázala na své prvenství a stala se opět držitelem ocenění Ambasador kvality České republiky. Obchodní řetězec získal 3. místo v kategorii soukromý sektor. Cena Ambasador kvality je určena pro všechny organizace podnikatelského sektoru bez rozdílu velikosti a oboru, které jednak nadstandardně dbají na zajištění kvality svých produktů a služeb, chovají se odpovědně a dále aktivně napomáhají k šíření a propagaci kvality.

Společnost Kaufland klade důraz na kvalitu ve všech oblastech, ať už se jedná o širokou nabídku čerstvého zboží, oceňovaných výrobků vlastních značek K-Mistři od fochu z Modletic!, K-Jarmark, K-Favourites, K-Classic, K-Take it veggie, lokálních produktů,  moderního nákupního prostředí nebo jedinečného zákaznického servisu. Pozadu ale rozhodně nezůstává ani ve využívání moderních technologií a efektivních procesů, péči o zaměstnance, společenské odpovědnosti a udržitelnosti.

„Kvalita produktů, služeb a odpovědný přístup jsou pro náš obchodní řetězec velmi důležité, a tak jim věnujeme každodenní pozornost. Od sledování vývoje trhu a trendů, vyhodnocování zpětné vazby od zákazníků, zaměstnanců a dalších zainteresovaných stran, přes spolupráci s vysokými školami, podporu učňů až po udržitelnost při stavbě prodejen, nabídce udržitelného sortimentu, úspoře plastů, v omezení plýtvání potravin a šetření energií,“ komentuje Renata Maierl, tisková mluvčí společnosti Kaufland.

Ocenění Ambasador kvality České republiky uděluje Česká společnost pro jakost, která dlouhodobě usiluje o rozvoj a popularizaci nástrojů managementu kvality a systémů řízení. Podporou rozvoje kvality chce přispívat i k ekonomickému úspěchu firem v České republice. Jde o uznávané centrum pro vývoj, získávání a šíření poznatků pro podporu úspěšnosti organizací a zvyšování kvality života.

 

Zdroj: Kaufland

Praha, 9. listopadu 2023