Supermarket Albert Galaxie otevřel a zákazníkům nabízí větší prostory a moderní nakupování

Ve středu 4.března otevřel pro zákazníky po dlouhé pauze nově zrekonstruovaný Albert v obchodním centru Galaxie, kousek od metra na pražských Hájích. Jako úplně první obchodní jednotka v tomto centru přivítal zákazníky, a to hned v moderním konceptu městských supermarketů.

Obchod nabízí příjemné, moderní prostředí pro rychlý a pohodlný nákup. Zákazníci zde najdou tradiční pekárnu, obsluhovaný úsek nebo širokou nabídku Fresh Bistra s rozmanitou nabídkou rychlého zdravého občerstvení.

Zákazníci jistě ocení také větší prodejní plochu, která se z původních 850 m2 rozrostla na 1140 m2. Prodejna dostala obecně vzdušnější a prostornější vzhled, a to nejen díky zvětšení prodejní plochy, ale i vybavení prodejny. „Použili jsme kombinaci vysokého a nízkého chladicího zařízení a vysokých a nízkých regálů pro suchý sortiment,“ upřesňuje změnu vzhledu Radek Halama, manažer pro formát supermarketů.

Vzhled prodejny opět navazuje na úspěšný koncept ve stylu tržiště, který se zaměřuje na nabídku produktů zdravého životního stylu. Oddělení Zdravě s Albertem nabízí ucelený sortiment těchto výrobků. Jde o produkty bez lepku, laktózy, veganské, raw či speciální produkty pro diabetiky anebo v bio kvalitě. Při nedostatku času na přípravu jídla potěší hotová jídla z kvalitních surovin z Fresh Bistra.

Modernější zázemí i pro zaměstnance

Rekonstrukce proběhla jak na prodejní ploše, tak v zázemí. Po kompletní přestavbě nová moderní prodejna jen září. Radek Halama tuto proměnu přirovnává k loňské rekonstrukci prodejny v obchodním centru Ládví na Praze 8 a dodává „Je důležité, aby zázemí prodejny nabízelo kolegům stejný komfort, jaký jsme připravili pro zákazníky na prodejní ploše. Věříme, že se v nových prostorách bude kolegům krásně pracovat.“

Program modernizace a přestaveb prodejen Albert pokračuje i letošním rokem

Albert má letos v plánu zrekonstruovat minimálně dvě desítky prodejen po celé republice. Modernizace prodejen si tak opět vyžádají investice v řádu jednotek miliard a budou se týkat hypermarketů i supermarketů. U těch pracuje Albert na novém městském konceptu, který se představuje právě v Galaxii. Vzhled všech rekonstruovaných obchodů i nabídka vychází z úspěšných hypermarketů Albert na pražském Chodově a v olomouckém nákupním centru Olympia. Obě prodejny se pyšní výhrou v prestižní soutěži Diamantová liga kvality, kde byl v roce 2018 chodovský hypermarket Albert vyhlášen nejlepším obchodem v České republice a loni pak na toto prvenství navázal hypermarket v centru Olympia.

 

Zdroj: Albert Česká republika, s.r.o.

Praha, 10. března 2020