„Terapie sdílením“ Ester Geislerové zamířila v nové formě do nákupního centra Palladium

Ve čtvrtek, 21. 4. 2022, byla v nákupním centru Palladium zahájena pod kurátorským dohledem Ester Geislerové speciální forma úspěšného projektu „Terapie sdílením“ v reálném prostoru. Návštěvníci Palladia se tak mohou stát jeho součástí.

Ve druhém patře nákupního centra Palladium vznikl unikátní odpočinkový prostor nazvaný “Terapie sdílením lounge”. V prostoru návštěvníci najdou mimo jiné ikonické hlášky a zprávy z projektu #terapiesdilenim a Instagramu @esterajosefina. Společně se seznámíme s tématy z prostředí komunikace a celkově s osvětou témat z prostředí online komunikace.

Právě zde v “Terapie sdílením lounge”, bude mít kdokoliv šanci vypsat se z trápení, rozchodu, obav z aktuálního dění kolem nás, nebo se naopak ponořit do vyznání lásky, snů nebo přání. Návštěvníci budou moci vhodit svůj osobní vzkaz do poštovní schránky tzv. “mailboxu” nebo se potkat s dalšími lidmi, popovídat si tváří v tvář, sdílet podobný pohled na svět a společně sdílet své emoce.

Ty nejlepší vzkazy budou sdíleny s ostatními na sociálních sítích Palladia a Terapie sdílením a na konci měsíců května a června budou oceněny. Příspěvkem může být dopis, báseň, povídka, ručně psaný vzkaz nebo třeba dlouho schovaný screen shot z mobilu. Fantazii se meze nekladou. Vybraní autoři zpráv si mezi sebe rozdělí dárkové poukazy k nákupům do Palladia, knihy Terapie sdílením, vstupenky na Terapie sdílením LIVE nebo novou přednášku Terapie sdílením RESET.

Akce potrvá do konce června 2022. Informace o projektu budou pravidelně k dispozici na webu www.palladiumpraha.cz, a na facebookovém a instagramovém profilu nákupního centra Palladium.

#terapiesdilenim #palladiumpraha

 

Zdroj: Property Solutions Group

Praha, 26. dubna 2022