Tetra Pak jmenuje Lyndsey Loyden-Edwardsovou výkonnou ředitelkou pro východní Evropu

Společnost Tetra Pak, světový leader v oblasti zpracování potravin a obalových řešení, jmenovala Lyndsey Loyden-Edwardsovou novou výkonnou ředitelkou pro pobočky ve východní Evropě. Loyden-Edwardsová nahrazuje Guillauma Latourretta, který společnost opustil na konci března.

Lyndsey Loyden-Edwardsová si s sebou do nové role přináší více než 15 let zkušeností. Zastávala již několik vedoucích pozic v oblasti prodeje a marketingu v obalovém a maloobchodním sektoru. Do společnosti Tetra Pak nastoupila v roce 2018 jako Key Accounts Director pro Velkou Británii a Irsko. Během této doby působila také jako členka představenstva společností ReCarton UK a The Alliance for Beverage Cartons and the Environment, které se zabývají agendou udržitelnosti obalového průmyslu ve Velké Británii.

„Je mi ctí vést aktivity společnosti Tetra Pak na rostoucím a dynamickém východoevropském trhu,“ uvedla Lyndsey Loyden-Edwardsová. „Jsem nadšená, že mohu pokračovat v budování naší silné pozice v regionu a úzce spolupracovat s našimi zákazníky tak, abychom využili nových příležitostí k růstu s jasným zaměřením na bezpečnost potravin a udržitelnost.“

Před příchodem do společnosti Tetra Pak působila Lyndsey Loyden-Edwardsová jako vedoucí prodeje ve společnosti DS Smith Plastics, která se zabývá obalovými řešeními. Vystudovala marketing, produktový design a statistiku na University of Derby ve Velké Británii. Ve své nové roli bude Loyden-Edwardsová sídlit v polské Varšavě.

 

Zdroj: Grayling

Praha, 22. dubna 2021