thePet+: krmiva připravená podle nejaktuálnějších trendů

Obliba domácích mazlíčků a ochota utrácet za kvalitní krmivo pro ně v České republice v posledních letech roste. Tento trend potvrzuje i průzkum společnosti Nielsen, podle kterého 41 % domácností s domácím mazlíčkem vlastní psa a 22 % kočku. Podle analýzy tržeb téže agentury za rok 2017 je navíc pet food největší drogistickou kategorií v preferencích českých spotřebitelů.

Trendem je jednoznačně narůstající poptávka českých majitelů psů a koček po kvalitním krmivu a zejména jejich ochota za ně utrácet. Zároveň požadují co nejpohodlnější nákup potřeb pro své domácí mazlíčky, ideálně během nákupu potravin pro ně samotné. V současné době ale pociťují nedostatek možností, jak pro svá zvířata snadno pořídit kvalitní krmivo ve velkých marketech. V rámci pravidelného „velkého nákupu“ jim v obchodech chybí nabídka lepších značek. A právě jim bychom rádi vyšli vstříc s naší novou značkou superprémiových krmiv pro psy a kočky thePet+, kterou jim nabídneme prostřednictvím sortimentu snadno dostupných obchodních řetězců.

thePet+ je mladá, perspektivní značka superprémiových produktů, která představuje moderní přístup k řešení výživy domácích mazlíčků. Byla vyvinuta ve spolupráci se zkušenými výživáři, kteří chápou péči o domácí zvířata jako celek. Ti na základě svých dlouholetých zkušeností navrhli produkty, které odpovídají nejaktuálnějším trendům v oboru pet food.

thePet+ jsou holistická krmiva s ­čerstvým masem, bez obilovin, s funkčními složkami a­ bylinkami pro zdraví a přirozené posílení dobré kondice zvířat. Díky čerstvému masu jsou krmiva extra chutná, díky použitým ingrediencím pozitivně ovlivňují zdraví zvířat. Krmiva thePet+ neobsahují GMO, umělá ochucovadla ani barviva. Jsou vyráběna v ­České republice, z nejlepších surovin a ­v ­superprémiové kvalitě. V nabídce najdete 4 druhy krmiv pro psy a 2 druhy krmiv pro kočky.

„Jsme přesvědčeni, že i zákazníci, kteří nenakupují krmiva pro své mazlíčky ve specializovaných obchodech, mají právo na špičkovou kvalitu, zaměřenou na podporu zdraví a dobré kondice jejich zvířat.“

Více informací o nové značce thePet+ a jejích produktech pro psy a kočky se dozvíte na www.thepetplus.cz.

 

Zdroj: www.thepetplus.cz.

Praha, 3. února 2019