UGO mění instore komunikaci a spouští multichannel kampaň

20. května spouští UGO multikanálovou kampaň Naprav si karmu, ve které využije především TV, offscreen a onscreen reklamu v kině, online kampaň a komunikaci v místě prodeje. Cílem kampaně je především posílit znalost značky. Současně s ní mění na všech pobočkách instore komunikaci, na které UGO spolupracovalo s agenturou Wellen.

UGO_naprav_si_karmu_malaUGO mění v polovině května stálé menu Freshbarů i Salaterií a zároveň se změnou spouští velkou ATL kampaň, kterou připravovalo s agenturou Istropolitana Ogilvy.

Mottem nové UGO kampaně je Naprav si karmu a v následujících dvou měsících ji budete moci vidět v televizních spotech na kanálech skupiny Prima a Nova Group, v kině i online. Kromě toho bude vidět ve všech pobočkách a na produktech.

Zkrátka budeme karmu napravovat online i offline. Slogan je myšlený nadneseně, v kampani komunikujeme především to, že nikdo není svatý a všichni čas od času zhřešíme jídlem. Návštěvou UGO si ale můžete svou karmu napravit, a třeba tím nastartujete i cestu ke zdravějšímu životnímu stylu,” vysvětluje hlavní myšlenku kampaně Alena Hegnerová, Head of Marketing UGO.

Se změnou menu souvisí i změna  instore komunikace. Tu pro UGO zpracovává agentura Wellen a hlavním cílem je zákazníkům maximálně zjednodušit orientaci v celé nabídce. Od 16. května tak zákazníci najdou ve všech pobočkách UGO nové menuboardy, mění se i styl prezentace produktů na všech vizuálech.

 

Zdroj: UGO

Praha, 15. května 2017