Vyber si a můžeš jí(s)t! Albert otevřel Fresh Bistro

Obchody Albert pokračují na vlně inspirace a čerstvosti a představují nový koncept stravování – Albert Fresh Bistro. Ten zákazníkům nabízí chutné a rychlé občerstvení, které je vyrobeno z čerstvých a kvalitních surovin.

Řada Albert Fresh Bistro zahrnuje šest kategorií – wrapy, polévky, hotová jídla, bagety, sendviče a saláty. Stačí si jen vybrat a jí(s)t. Pestré menu potěší i vegetariány. Novinku nyní zákazníci naleznou ve všech obchodech Albert po celém Česku, a to v těsné blízkosti oddělení ovoce a zeleniny.

„Fresh Bistro představuje chutná, zdravá jídla založená na kvalitních a čerstvých surovinách,“ popisuje novinku Monika Ryšavá, manažerka pro privátní značky obchodů Albert a dodává: „Vzhledem k rostoucí časové vytíženosti pozorujeme zájem zákazníků o kvalitní stravování a hledání alternativ v podobě lehkých jídel vyrobených z čerstvých surovin. Produkty Fresh Bistra jsou tak skvělou volbou a čerstvou inspirací.“

Unikátní koncept založený na čerstvosti

Albert se při vytváření Fresh Bistra inspiroval zdravým životním stylem a čerstvými ingrediencemi. Na přípravě spolupracuje s prověřenými dodavateli, například českým výrobcem salátů UGO nebo výrobcem baget a sendvičů Crocodille.

Fresh Bistro zahrnuje téměř pět desítek jídel. Zákazníci ve Fresh Bistru naleznou například quinou s uzeným tofu či zeleninou, salát s ovčím sýrem či hovězím, různé druhy wrapů, pravé italské polévky či asijské nudle. V chladícím boxu Fresh Bistra najdou zákazníci další tři desítky produktů včetně několika druhů japonské speciality onigiri a celou řadu smoothie nápojů a čerstvých limonád značky Nature’s Promise.

Inspirace pro každý den

Již na začátku roku si obchody Albert předsevzaly v duchu motta „Stojí za to jíst lépe“ přinášet zákazníkům inspiraci a nápady, jak se podívat na jídlo z nových úhlů a najít v něm radost. Fresh Bistro je dalším krokem, který představuje, jak lze jíst a pít lépe každý den.

 

Zdroj: AHOLD Czech Republic, a.s.

Praha, 11. října 2018