Žabka otevřela první prodejnu na nádraží

Netradiční místo si pro svůj v pořadí již 104 obchod zvolila síť Žabka. Novou prodejnu otevřela v nádražní budově železniční stanice Praha Klánovice. Moderní prodejna na ploše 82 metrů čtverečních nabídne vše od čerstvého pečiva, kávy až po trvanlivé potraviny, finanční služby nebo si zde po cestě z práce můžete vyzvednout svoji zásilku.

Cestující z železniční stanice Praha Klánovice mohou ode dneška využívat novou prodejnu Žabka, která se otevřela v prostorách nádražní budovy. Naleznou v ní široký sortiment produktů a služeb typických pro všechny obchody Žabka a to včetně bohaté nabídky služeb finančního servisu jako např. výběr hotovosti, placení složenek, vyzvednutí zásilek, dobíjení telefonního kreditu všech operátorů nebo prodej losů. Jistě ocení i dlouho otevírací dobou (denně od 6 do 23 hodin) a 363 dní v roce.

„Jedná se o náš první obchod v tzv. konceptu nádraží. Věříme, že ho zákazníci a tedy převážně cestující z řad místních obyvatel ocení a usnadní jim jejich každodenní život. Opět to dokazuje obrovskou flexibilitu našich prodejen, které jsou schopné se prostorově přizpůsobit téměř všem místům,“ říká Radim Lunda, generální manažer sítě Žabka.

Nákup rychlé snídaně, či svačiny do ruky, případně služba káva s sebou budou jistě preferovanou zákaznickou volbou. Právě pohodlný a rychlý nákup, široký výběr a dobré poloha jsou konkurenční výhody, kterými prodejny Žabka disponují. „Pro tento obchod jsme jako franšízantku vybrali paní Janu Janouškovou, která už aktuálně vede tři prodejny v naší síti a má tak bohaté zkušenosti, které bude moci zúročit i zde,“ doplňuje Radim Lunda.

Žabka hodlá i nadále otevírat další prodejny a neustále proto hledá vhodné prostory. Přitom prodejny Žabka jsou známé tím, že jsou velmi variabilní a dokáží si poradit s různými tvary objektů. Standardní velikost prodejny Žabka se pohybuje od 90 do 110 m2, což je i ideální rozměr pro rozmístění veškerého zboží, které zákazník potřebuje k denní spotřebě.

V současnosti provozuje obchodní síť Žabka už 104 prodejen.

 

Zdroj: Tesco Franchise Stores ČR s.r.o.

Praha, 16. března 2019