Zásilkovna spustila v ČR spolupráci s Vinted

Zásilkovna, přední česká logisticko-technologická firma, zahájila spolupráci s Vinted, největší evropskou online peer to peer platformou pro prodej secondhandové módy.  Zákazníci v České republice mohou nyní posílat a vyzvedávat zboží koupené na Vinted na jakémkoliv výdejním místě Zásilkovny, kterých má v ČR téměř 7 200.

„Vinted je další významný klient s mezinárodní působností, který si nás vybral jako partnera. Mám z toho velkou radost a blahopřeji našim kolegům z obchodního oddělení, kterým se ho podařilo získat. Velmi se nám líbí zaměření Vinted na cirkulární ekonomiku. I pro nás je to důležité téma a snažíme se naše podnikání postupně měnit a modernizovat tak, abychom co nejméně zatěžovali životní prostředí,“ říká Simona Kijonková, zakladatelka Zásilkovny a CEO skupiny Packeta.

Spolupráce mezi Vinted a Zásilkovnou funguje velmi jednoduše: v momentu, kdy si kupující zboží objedná doručení zásilky přes Zásilkovnu, prodejce získá kód pro odeslání zásilky a může prodávané zboží odnést na jakékoliv výdejní místo Zásilkovny v České republice. Zásilka poté putuje klasickým způsobem a kupující se může těšit na své zboží, které v 98 % získá do druhého dne.

 

Zdroj: Packeta Group

Praha, 11. února 2022