Značka ECCO otevřela ve Fashion Arena Prague Outlet prodejnu po rozsáhlém redesignu

V pondělí 10. května se po rozvolnění vládních restrikcí znovu otevřelo pražské outletové centrum Fashion Arena Prague Outlet. Spolu s ním se uvedení dočkal také zmodernizovaný obchod oblíbené dánské značky ECCO. Zákazníkům nabízí mimo jiné o třetinu větší nákupní prostor, originální designové řešení interiérového konceptu PRIME, nebo atraktivní uvítací nabídky.

Nadčasovost, čistota, ale i typická skandinávská rafinovanost. V takových kreativních liniích se nese nová prodejna značky ECCO nabízející široké portfolio obuvi a doplňků. „Koncept vychází z populární kombinace kovu a dřeva, zachovává si přitom skandinávskou jednoduchost. Naším záměrem byl čistý design, který nechá vyniknout prezentované zboží,“ komentuje modernizaci prodejny Šárka Ottlová, Retail Marketing Coordinator společnosti ECCO. Pro zákazníky značka připravila i zajímavou uvítací nabídku: „Až do 16. května mohou návštěvníci využít speciální akční nabídky. Při koupi 2 produktů získají slevu 20 %, při koupi 3 a více produktů pak slevu 30 %. Akce se nevztahuje na novinky a nelze ji kombinovat s jinou akcí či nabídkou.

Vyšší komfort při každé návštěvě obchodu přinese i rozšířená prodejní plocha, které po rekonstrukci dosahuje 180 metrů čtverečních a stává se tak největší prodejní jednotkou v Česku. „Oproti předchozímu provedení je nyní prodejna o třetinu rozsáhlejší. Znamená to vyšší pohodlí pro nakupující, rozšíření sortimentu i příležitost aplikovat nejnovější PRIME outletový koncept, který je vůbec první svého druhu v České i Slovenské republice,“ doplňuje Lenka Čapková, ředitelka Fashion Arena Prague Outlet.

Veškerý sortiment je přehledně rozdělen do několika částí – kožené zboží a čisticí prostředky jsou umístěny ve střední části, zóna s posledními kusy za zvýhodněnou cenu zase v zadní části prodejny. Mezi nejvýraznější novinky v produktové rovině patří samostatná stěna s širokým výběrem golfové obuvi a nově zařazená Premium Outlet Collection, tedy speciální kolekce určená pouze pro outletové prodejny. Tu návštěvníci najdou v přední části obchodu. Samozřejmostí je také profesionální zákaznický servis, jenž má podpořit pozitivní zážitek z nakupování.

 

Zdroj: Surikata PR s.r.o.

Praha, 13. května 2021